O Ίβιτς τα έριξε όλα στο... πρώτο 20λεπτο

Ο Βλάνταν Ίβιτς χρέωσε την ήττα του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ στο άσχημο πρώτο 20λεπτο κόντρα στην ΑΕΚ και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να ρεφάρει... εκτός έδρας.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

"Συμφωνώ ότι δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο. Σήμερα είναι διαφορετικοί οι λόγοι. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε στο να εξηγούμε στους παίκτες να γυρίσουν στην πραγματικότητα μετά την επιτυχία. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση που είχαμε μετά το 20'.

Το πληρώσαμε. Η ΑΕΚ είχε κι άλλες ευκαιρίες. Μετά ισορροπήσαμε. Δεν μπορώ να πω ότι δημιουργήσαμε κάτι παραπάνω από τις δύο ευκαιρίες που είχαμε.

Για το ότι δεν πήραμε ούτε βαθμό φταίει το πρώτο 20λεπτο. Δεν κάναμε όσα είπαμε. Δεν πήραμε δεύτερες μπάλες και μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και έβγαιναν εύκολα μπροστά", τόνισε ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το 0-1 της Τούμπας, και πρόσθεσε αναφορικά με τη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος:

"Αυτοί οι βαθμοί που χάσαμε σήμερα πρέπει να επιστρέψουν σε εκτός έδρας παιχνίδια. Ήταν και η πρώτη μας ήττα σε φετινό ντέρμπι στην Τούμπα. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας.

Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Στο μυαλό είναι τα προβλήματα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, δουλειά και να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK