Ο Κάιλ Ουόκερ οργάνωσε sex party γιατί έπληξε στην καραντίνα

Την περασμένη εβδομάδα ο Κάιλ Ουόκερ κάλεσε σπίτι του έναν φίλο και δυο ιερόδουλες, με τη Μάντσεστερ Σίτι να ανακοινώνει πως θα ερευνήσει το θέμα πριν αποφασίσει για την τιμωρία του 29χρονου αμυντικού.

 O Κάιλ Ουόκερ, σε φάση του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ, στις 2/2 του 2020 στο Tottenham Hotspur Stadium.
O Κάιλ Ουόκερ, σε φάση του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ, στις 2/2 του 2020 στο Tottenham Hotspur Stadium. AP PHOTO/IAN WALTON

Oι πιθανότητες να έχει αρχίσει challenge, μεταξύ των παικτών της Premier League για το ποιος μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη (ας κρατηθώ) βλακεία, εν καιρώ καραντίνας στην Αγγλία, λόγω κορονοϊού είναι πάρα πολλές. Εκτός και αν σκέφτεσαι πως μπορεί να εξηγηθούν πιο εύκολα τα τελευταία περιστατικά που αφορούν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγνόησαν τις οδηγίες για το Covid-19, στη χώρα όπου υπάρχουν 47.806 διαπιστωμένα -σε εργαστήριο- κρούσματα και 4.932 θάνατοι.

Τον Φλεβάρη, ο 23χρονος μέσος της Τότεναμ, Ντέλε Άλι πόσταρε video στο οποίο χλεύαζε έναν Ασιάτη σε αεροδρόμιο. Kατηγορήθηκε για ρατσισμό και ζήτησε συγγνώμη. Τον περασμένο μήνα, ο μέσος της Τσέλσι, Μέισον Μάουντ εμφανίστηκε να ανταλλάζει σουτάκια με τον φίλο του, Ντέκλαν Ράις, αφότου ο συμπαίκτης του Κάλουμ Χάντσον-Όντοϊ είχε ανακοινώσει πως έχει διαγνωστεί με κορονοϊό. Πριν λίγες ημέρες και ενώ είχε αποφασιστεί το social distancing στη Μεγάλη Βρετανία, ο αρχηγός της Άστον Βίλα, Τζακ Γκρίλις πάρταρε σε σπίτι πρώην συμπαίκτη του και φεύγοντας -μεθυσμένος- έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ακολούθησε η 'σύλληψη' του επιθετικού της Έβερτον Ουμάρ Νιάσε, με δυο κοπέλες και ένα φίλο του, στο αυτοκίνητο να κάνουν βόλτες στο Μάντσεστερ. Τα ξημερώματα ο ανταγωνισμός που λέγαμε, μεγάλωσε με την προσθήκη του Κάιλ Ουόκερ στη λίστα. Αυτός δεν πήγε κάπου. Έκανε δικό του πάρτι. Δεν είχε πολλούς καλεσμένους. Μόνο τρεις. Για την ακρίβεια, έναν φίλο του και δυο γυναίκες.

Το sex party διήρκεσε τρεις ώρες. Βλέπεις, για τόσο είχαν πληρωθεί οι -ιερόδουλες- καλεσμένες του. Τα 2.275 ευρώ που έδωσε ο Ουόκερ, σε αυτό το χρονικό διάστημα αντιστοιχούσαν. Την επομένη, ο 29χρονος διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι πόσταρε στο λογαριασμό του στο Twitter το #stayhomesavelives.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος παίκτης βρέθηκε να βολτάρει με τον γείτονα του, Ουέιν Ρούνεϊ, στο Cheshire -όπου έχουν καταγραφεί 59 θάνατοι, μετά τους 11 που προστέθηκαν την Κυριακή 5/4. Οι Ουόκερ και Ρούνεϊ είχαν μαζί τους και τις οικογένειες τους (τα παιδιά τους πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο), στη βόλτα που έκαναν, περιφερειακά ενός γηπέδου γκολφ. Στη Μεγάλη Βρετανία δίνεται άδεια για άσκηση, αλλά, προφανώς και όχι με παρέα. Εξ ου και εμφανίστηκε η αστυνομία να τους θυμίσει τι ισχύει.

Μια στιγμή όμως, γιατί δεν σου εξήγησα κάτι.

Ο Ουόκερ, ο οποίος περιμένει να μάθει ποιο θα είναι το πρόστιμο που θα 'χρεωθεί' από την ομάδα του, μήπως και δεν αγνοήσει ξανά τις οδηγίες για την υγεία και το social distancing, είχε χωρίσει με την επί χρόνια σύντροφο του, Άνι Κίλνερ, στις αρχές του έτους. Η σχέση τελείωσε όταν τα media αποκάλυψαν πως μοντέλο Λορίν Γκούντμαν περίμενε το παιδί του Ουόκερ.

Πάμε τώρα, στην αποκάλυψη για το sex party, που ανήκει στη Sun.

O παίκτης της Σίτι προσέλαβε την 21χρονη Λουίζ ΜακΝαμάρα και μια 24χρονη κοπέλα από τη Βραζιλία, για να συναντηθούν σε πολυτελές διαμέρισμα, στην περιοχή Hale του Cheshire -38 μίλια μακριά από το Μάντσεστερ. “Εργάζομαι για ένα πρακτορείο στο Μάντσεστερ και το αφεντικό μου με ενημέρωσε πως ένας high profile πελάτης θέλει κάποια classy κοπέλα. Μου έδωσε τη διεύθυνση. Πήγα με ταξί. Όταν έφτασα με παρέλαβε ένας οδηγός και με πήγε στην πύλη του διαμερίσματος. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και μια ακόμα κοπέλα”. Ο άνδρας που άνοιξε την πόρτα, στη φοιτήτρια εγκληματολογίας, στο Manchester Metropolitan University της συστήθηκε ως 'Kάι'. Ο Ουόκερ προσπάθησε να κρύψει την ταυτότητα του, αλλά τον αναγνώρισε η κοπέλα από τη Βραζιλία. “Δεν ήξερα ποιος είναι. Τον έβγαλα ωστόσο, κάποιες φωτογραφίες”.

Μια από τις φωτογραφίες της Λουίζ ΜακΝαμάρα με τον Ουόκερ.
Μια από τις φωτογραφίες της Λουίζ ΜακΝαμάρα με τον Ουόκερ. ΛΟΥΙΖ ΜΑΚΝΑΜΑΡΑ

Πριν περάσουν στο υπνοδωμάτιο, οι άνδρες έδωσαν τα συμφωνηθέντα χρήματα στις κοπέλες, που αποχώρησαν στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ημέρα που ο Ουόκερ πόσταρε το video, στο οποίο έλεγε στους followers να μείνουν μέσα, να πλένουν τα χέρια τους και να ακολουθούν το πρωτόκολλο.

Όταν έγινε η αποκάλυψη, ο Ουόκερ ζήτησε, δημοσίως, συγγνώμη "για τις επιλογές που έκανα. Καταλαβαίνω πως ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχω ευθύνες. Πρέπει να λειτουργώ ως πρότυπο. Θα ήθελα να απολογηθώ στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, την ομάδα μου, και τους φαν που τους απογοήτευσα”. Η Μάντσεστερ Σίτι εξέδωσε τη δική της ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε πως θα κάνει έρευνα, πριν καταλήξει στην τιμωρία του.

ΥΓ: Πριν σε αφήσω να σου πω ότι στην Ισπανία (όπου τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 131.646, αυτοί που θεραπεύτηκαν 34.219 και εκείνοι που πέθαναν 12.641), ο Φεντόρ Σμόλοφ αψήφισε τις γενικές οδηγίες για περιορισμό -και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα εξαιτίας της πανδημίας- για να επιστρέψει στην πατρίδα του, με ιδιωτικό τζετ και να γιορτάσει μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, τα 18α γενέθλια της. Η κοπέλα είναι εγγονή του Μπόρις Γιέλτσιν. Είχε προηγηθεί το ταξίδι -με αυτοκίνητο- του Πιόνε Σίστο στη Δανία, μια εβδομάδα νωρίτερα. Στην ανακοίνωση της η Θέλτα εξήγησε πως “ο παίκτης ζήτησε επανειλημμένως από το σύλλογο άδεια να ταξιδέψει στη Ρωσία, για προσωπικό λόγο, αλλά δεν μπορούσαμε να του τη δώσουμε, γιατί δεν την ενέκρινε η LaLiga. Παρ' όλα αυτά, έφυγε, δεσμευόμενος να επιστρέψει, αφότου θα έλυνε το προσωπικό ζήτημα που 'χε προκύψει”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK