Ο Κακά αποκάλυψε τα 5 ματς που σημαδέψαν τη ζωή του

O Κακά δεν έχει αποφασίσει αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του αλλά έχει κατασταλάξει στο ποια είναι τα ματς που έχουν σημαδέψει την καριέρα του, με τα δύο να είναι μάλιστα πικρές εμπειρίες...

AC Milan Brazilian forward Kaka celebrates after scoring during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 29, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan Brazilian forward Kaka celebrates after scoring during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 29, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni) ΕUROKINISSI

Μέσα στον Οκτώβριο ο Κακά "ταρακούνησε" τους φανς του αφού ανακοίνωσε επίσημα ότι αποχωρεί από την Ορλάντο Σίτι, χωρίς να ξεκαθαρίζει πάντως αν πρόκειται να πει αντίο στη δράση ή θα κρεμάσει τα παπούτσια του είτε στην Ιταλία όπου γνώρισε μεγάλες στιγμές δόξας (Μίλαν;) είτε στην πατρίδα του.

Εν αναμονή πάντως της απόφασης που θα πάρει, ο Βραζιλιάνος σταρ παραχώρησε συνέντευξη στην μαδριλένικη "As" όπου εκεί αποκάλυψε τα πέντε σημαντικότερα ματς στην καριέρα του: εκείνα που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Μεταξύ αυτών μάλιστα έβαλε και δύο στα οποία αποχώρησε στο φινάλε με σκυμμένο το κεφάλι!

ΙΔΟΥ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ:

30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2002: ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ 0-2

"Αισθανόμουν σαν ψάρι έξω από το νερό αλλά ήμουν υπερήφανος που αποτελούσα μέρος μίας ομάδας που έπαιζε σε τελικό Μουντιάλ. Είχα πολύ άγχος, η Γερμανία ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος αλλα όταν ο Ρονάλντο σκόραρε, ήξερα ότι θα παίρναμε τη νίκη. Πέντε λεπτά από το τέλος πέρασα στο ματς, έτρεξα πάρα πολύ αλλά δεν άγγιξα τη μπάλα. Ήμουν κοντά στο διαιτητή όταν σφύριξε το τέλος, ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου το να είμαι πρωταθλητής κόσμου με την Βραζιλία στα 20 σου χρόνια".

25 ΜΑΪΟΥ 2005: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΙΛΑΝ 3-3

"Εκείνη την ημέρα κατάλαβα κάτι, το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα. Ακόμα και τώρα δεν έχω καταλάβει πώς η Λίβερπουλ κατάφερε να μας ισοφαρίσει μέσα σε έξι λεπτά. Αν και έχασα, αυτό είναι το παιχνίδι που με σημάδεψε περισσότερο".

AC Milan forward Kaka, of Brazil, celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Catania and AC Milan at the Angelo Massimino stadium in Catania, Italy, Sunday, Dec. 1, 2013. (AP Photo/Carmelo Imbesi)
AC Milan forward Kaka, of Brazil, celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Catania and AC Milan at the Angelo Massimino stadium in Catania, Italy, Sunday, Dec. 1, 2013. (AP Photo/Carmelo Imbesi) AP IMAGES

1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006: ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ 0-1

"Επέλεξα δύο παιχνίδια που έχασα επειδή έμαθα πολλά από αυτά. Εκείνη τη χρονιά η Βραζιλία ήταν εκπληκτική, υπήρχαν οι Καφού, Λούσιο, Ρομπέρτο Κάρλος και Ροναλντίνιο που είχε μόλις κατακτήσει το Champions League με την Μπαρτσελόνα, αλλά από την άλλη πλευρά υπήρχε ο Ζιντάν που ήταν σούπερ εκείνη την ημέρα. Από μία ανοησία πάντως χάσαμε την ευκαιρία να διατηρήσουμε τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας".

23 ΜΑΪΟΥ 2007: ΜΙΛΑΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-1

"Ήταν η βεντέτα του 2005. Αλλά είχαμε τα σωστά κίνητρα. Όταν πάντως σκόραρε ο Κάιτ στο 89' υπήρχε λίγος φόβος ότι θα μπορούσαμε να πάθουμε ξανά τα ίδια αλλά δεν έγινε έτσι. Ήταν υπέροχο, το 2007 ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου".

Ο Κακά αποκάλυψε τα 5 ματς που σημαδέψαν τη ζωή του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007: ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΜΙΛΑΝ 2-4

Αν και φαίνεται εύκολο, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι σκληρή και ανταγωνιστική διοργάνωση. Σκόραρα στο 61' και γιόρτασα με ένα T-shirt με τη φράση "Ανήκω στον Ιησού". Ανακηρύχτηκα ο καλύτερος του γηπέδου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK