ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Καλντερόν θέλει να κρατήσει τον Μπέκαμ στη Ρεάλ

Στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης ο Φάμπιο Καπέλο κρατάει στον πάγκο τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον χρησιμοποιεί στη συνέχεια ως αλλαγή. Το γεγονός αυτό όμως, δεν είναι ικανό να κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχει στον Αγγλο σούπερ-σταρ ο πρόεδρος της "βασίλισσας", Ραμόν Καλντερόν.

default image
Στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης ο Φάμπιο Καπέλο κρατάει στον πάγκο τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον χρησιμοποιεί στη συνέχεια ως αλλαγή. Το γεγονός αυτό όμως, δεν είναι ικανό να κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχει στον Αγγλο σούπερ-σταρ ο πρόεδρος της “βασίλισσας”, Ραμόν Καλντερόν.

“Ο Καπέλο τον εμπιστεύεται. Βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα αλλά και τώρα που δεν ξεκινά βασικός, παίζει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας. Θα ήθελα πολύ να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του” , δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Καλντερόνο οποίος στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Μπέκαμ: “Ο Μπέκαμ είναι ιδιοφυής τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Επίσης είναι ευγενικός και τρυφερός”.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο μάνατζερ του Μπέκαμ, το τρέχον συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2007, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για διετή ανανέωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK