O κάμπος βγάζει ταλέντα

O κάμπος βγάζει ταλέντα
Λάρισα



Δεν χρειάζεται να σας θυμίσουν πόσους και ποιους ποδοσφαιριστές έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο θεσσαλικός κάμπος και η μεγάλη ομάδα της Λάρισας τη δεκαετία του 80. Φέτος που το "αλογάκι" επέστρεψε στην κατηγορία των μεγάλων είναι ευκαιρία να τσεκάρουμε ορισμένους παίκτες.


1. Γιώργος Γκαλίτσιος
Ημερομηνία γέννησης: 06/07/1986
Θέση: Δεξί μπακ

Ταλαντούχος ποδοσφαιριστής γιος του Γιάννη Γκαλίτσιου, μέλους της μεγάλης ΑΕΛ της δεκαετίας του 80’. Εχει ήδη 25 συμμετοχές στην Εθνική Νέων και προέρχεται φυσικά από τον θεσσαλικό κάμπο αφού τα πρώτα βήματά του τα έκανε στον Απόλλωνα Λάρισας. Από τους ανερχόμενους νεαρούς παίκτες, έχει τις δυνατότητες για καλή καριέρα.

2. Ανδρέας Χατζηλιόντας

Ημερομηνία γέννησης: 28/06/1987
Θέση: Μέσος

Tαλέντο της περιοχής και αυτός. Πέρυσι χρησιμοποιήθηκε από τον Γιώργο Δώνη σε 2 ματς πρωταθλήματος παίρνοντας έτσι άρωμα από Εθνική κατηγορία. Δεν βρίσκεται βέβαια στις βασικές επιλογές του προπονητή του αλλά προσπαθεί για το καλύτερο.

3. Δημήτρης Γκίκας

Ημερομηνία γέννησης: 04/04/1984
Θέση: Αμυντικός μέσος

Τα τελευταία τρία χρόνια πορεύεται κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Την περίοδο 2003-04 έκανε 30 συμμετοχές στον Ηλυσιακό ενώ πέρυσι στη Λάρισα 18. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK