Ο Καν έχει θέμα με τους κοιλιακούς του Ρονάλντο

Την πρώτα φορά έριξε μπηχτή, την επόμενη εξέφρασε πλαγίως τον θαυμασμό του. Τι παίζει με τον Όλιβερ Καν και τους κοιλιακούς "φέτες" του Κριστιάνο Ρονάλντο;

Ο Καν έχει θέμα με τους κοιλιακούς του Ρονάλντο

Το τηλέφωνο του Καν χτυπάει. "Είσαι ο Καν;" - "Ναι" - "Δεν μου λες κάτι κύριε Καν, ο Κριστιάνο ο Ρονάλντο είμαι, καλησπέρα" - "Έλα Κριστιάνο" - "Θέλω να σε ρωτήσω κάτι, με το χέρι στην καρδιά" - "Ναι ρε, πες μου" - "Έχεις κάτι με τους κοιλιακούς μου;" - "Εγώ; Λόγω τιμής, όχι" - "Όχι τιμής;" Αυτή η εναλλακτική version ενός viral διαλόγου σε εκπομπή του Στέφανου Χίου, θα μπορούσε να γίνει -όπως φυσικά έχετε ήδη καταλάβει- ανάμεσα στους Όλιβερ Καν και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο βετεράνος γκολκίπερ της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας ασχολείται συχνά με τους κοιλιακούς του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ίχα πολλές προτάσεις για διαφημίσεις, όπως για εσώρουχα για παράδειγμα. Όμως αυτό ταιριάζει περισσότερο σε κάποιον σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο παρά σε μένα. Και όταν είδα τους κοιλιακούς του, που ξέρουμε όλοι πώς είναι, είπα στον εαυτό μου... ‘άστο καλύτερα’", τόνισε χαρακτηριστικά, με χιουμοριστική διάθεση.

Ωστόσο και στο παρελθόν ο Καν έχει αναφερθεί στους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του Πορτογάλου σταρ. Ήταν το 2016, έπειτα από μια αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, όπου οι 'μερένγκες' πανηγύρισαν τη νίκη στο ισπανικό clasico.

Τότε ο CR7 είχε ποζάρει στα αποδυτήρια φορώντας μονάχα το εσώρουχο του. Σχολιάζοντας τότε στη γερμανική τηλεόραση, ο Καν είχε αναφερθεί στο γεγονός με τόνο μάλλον δεικτικό... "Τελευταία βλέπω περισσότερο τους κοιλιακούς του Κριστιάνο παρά το στήθος της γυναίκας μου", είχε υποστηρίξει ο Καν, θέλοντας προφανώς να καυτηριάσει το γεγονός πως ο Ρονάλντο δεν έχανε ευκαιρία να αποκαλύπτει το συγκεκριμένο μέρος του σώματος του...

Ίσως ο παραπάνω φανταστικός διάλογος να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από όσο πιστεύουμε.

Θα φτάσει στο νταμπλ ο Ολυμπιακός; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:


News 24/7

24MEDIA NETWORK