Ο Κάναντι είδε και... δεν είδε πέναλτι!

Ο Νταμίρ Κάναντι τόνισε πως 2-3 αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών ήταν εκείνες που επηρέασαν το αποτέλεσμα, όμως στη συνέντευξη Τύπου το... μάζεψε λίγο. Αναλυτικά τα όσα είπε.

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
kanandi EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Ατρόμητο με 2-1, σε ένα παιχνίδι με πολλά παράπονα από το διαιτητικό τρίο και από τις δυο ομάδες. Από την πλευρά του ο Νταμίρ Κάναντι στην NOVA ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα:

"Το πιο σημαντικό για μένα ήταν η καλή απόδοση της ομάδας μου. Νομίζω παίξαμε καλά, σταθήκαμε καλά. Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, νομίζω ότι ήμασταν πάντα μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο δυο-τρεις αποφάσεις του ρέφερι επηρέασαν το παιχνίδι, έτσι ήρθε το αποτέλεσμα για εμάς", είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη Τύπου, βέβαια, ήταν πιο... μαζεμένος:

"Στη φάση με το οφσάιντ ο ρέφερι πήρε λάθος απόφαση, ενώ όσον αφορά το πέναλτι, εγώ όπως το είδα, είναι 50-50. Ήταν κρίσιμο όσον αφορά το σημείο που επιτεύχθηκε βέβαια.

Στο δεύτερο αμυνθήκαμε αρκετά καλά, δυστυχώς όμως δεχτήκαμε το γκολ. Η ομάδα προσπάθησε αρκετά για να πετύχει νέο τέρμα και για τον λόγο αυτό θέλω να συγχαρώ τους συγχαρώ όλους για την απόδοση τους. Είχαμε και 4-5 σημαντικές απουσίες σήμερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK