Ο Καπίνο πέταξε το μπαλάκι στον Μπέντο

Ο Στέφανος Καπίνο υποστήριξε ότι είναι έτοιμος εδώ και μέρες και άφησε στο χέρι του Πάουλο Μπέντο την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο Καπίνο πέταξε το μπαλάκι στον Μπέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, είναι και πολλά τα ματς εκτός έδρας. Πρέπει να προσαρμοστούμε σ' αυτό και να το βγάλουμε όσο καλύτερα μπορούμε, με νίκες ώστε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση και να διατηρήσουμε την απόσταση ασφαλείας που έχουμε αυτή τη στιγμή.

Ναι, πιστεύω είναι καθοριστικός μήνας (σ.σ ο Ιανουάριος) γιατί έχει πολλά ματς, πρέπει να αντεπεξέλθουμε και να κρατήσουμε την πρώτη θέση και τη διαφορά από τους αντιπάλους μας", υποστήριξε ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Αστέρα Τρίπολης: "Ο Αστέρας έχει ένα καλό ρόστερ, απλά δεν έχει αντεπεξέλθει, όσο κι οι ίδιοι θα περίμεναν. Είναι μια ομάδα που μπορεί να απειλήσει σε οποιαδήποτε έδρα και επειδή είναι χαμηλά στη βαθμολογία θα κυνηγήσει αποτελέσματα σε οποιαδήποτε έδρα. Οπότε θα είναι ένα δύσκολο ματς".

Για το αν μπορούν οι ομάδες πέρα από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να είναι κοντά στην κορυφή και στη συνέχεια: "Πιστεύω ότι δίκαια βρίσκονται τόσο ψηλά και ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες, οπότε γιατί όχι να μην ακολουθήσουν. Όπως είπα σημασία έχει τι κάνουμε εμείς, να κοιτάμε τον εαυτό μας και να καταφέρουμε να βγάλουμε αυτό το μήνα με νίκες, χωρίς απώλειες, οπότε από εκεί και πέρα δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι από κάτω".

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού, αν έχει το βάθος για να καλύψει τις απουσίες που υπάρχουν με τη συμμετοχή των Ντα Κόστα-Ρομαό στο Κόπα Άφρικα αλλά και του Μιλιβόγεβιτς: "Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ, να ρωτήσετε τον προπονητή. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, οπότε δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να απαντήσω για το ρόστερ".

Για το βαθμό ετοιμότητάς του: "Eίμαι έτοιμος πριν από τη διακοπή, νιώθω ακόμη καλύτερα, είμαι έτοιμος και είναι στο χέρι του προπονητή αν θα με χρησιμοποιήσει. Εγώ περιμένω να δω αν θα παίξω".

Για το τι κρατάει για την χρονιά που έφυγε: "Κρατάω το πρωτάθλημα, τους έξι μήνες που ήμουν βασικός και τη νέα χρονιά να έχουμε υγεία, να πάρουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και να πάμε καλύτερα στην Ευρώπη. Υγεία πάνω απ' όλα σε όλο τον κόσμο που περνάει δύσκολα αυτές τις μέρες και τα τελευταία χρόνια".

Για την ευχή του για το νέο έτος: "Την υγειά μας να έχουμε και όλα θα πάνε καλά, τίποτα άλλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK