Ο κάπως υποτιμητικός όρος της Γιουνάιτεντ που χάλασε τη δουλειά με τον Κουκουρέγια

Η Γιουνάιτεντ κατέληξε στην περίπτωση του Ρεγκιλόν αφού πρώτα το πάλεψε για τον Κουκουρέγια. Ποιος ο όρος των Κόκκινων Διαβόλων που χάλασε τη διαφαινόμενη συμφωνία.

Chelsea's Marc Cucurella during the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Chelsea at City ground in Nottingham, England, Sunday, Jan. 1, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Μαρκ Κουκουρέγια με την φανέλα της Τσέλσι AP

Ο Μαρκ Κουκουρέγια έφτασε μια ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα χασομέρια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, το deal τελευταία στιγμή δεν προχώρησε με τους Κόκκινους Διαβόλους να κινούνται αστραπιαία για τον Ρεγκιλόν.

Γιατί, όμως, δεν προχώρησε η συμφωνία με τον Ισπανό αριστερό μπακ αφού είχαν δημιουργηθεί οι ιδανικές συνθήκες: Η Γιουνάιτεντ έψαχνε τον παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, ο Κουκουρέγια κρίθηκε ως καταλληλότερος, ενώ παράλληλα η Τσέλσι δεν είχε κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει.

Φτάσαμε λοιπόν στην τελική ευθεία της μεταγραφής και όλα ναυάγησαν επειδή η ομάδα του Τεν Χαχ ήθελε να συμπεριλάβει στο deal έναν όρο που θα της επέτρεπε να σπάσει το δανεισμό του Κουκουρέγια μήνα Γενάρη. Οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν αποδέχθηκαν τη ρήτρα κι έτσι η συμφωνία δεν προχώρησε.

Σε κάθε περίπτωση η Γιουνάιτεντ το έκλεισε το κενό της με τον Σέρχιο Ρεγκιλόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK