Ο Καρεμπέ ζητάει φιλοξενία... Champions League για τον Παναθηναϊκό

Ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει καλούς και ταλαντούχους παίκτες και ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να δείξει φιλοξενία επιπέδου CL στους "πράσινους".

Ο Καρεμπέ ζητάει φιλοξενία... Champions League για τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα πλέον για το μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ο Κριστιάν Καρεμπέ ζήτησε από τον κόσμο των Πειραιωτών, μέσω δηλώσεών του στην κάμερα της Nova, να αποδειχτεί σωστός οικοδεσπότης απέναντι στον "αιώνιο αντίπαλο", φέρνοντας στο μυαλό πως δίνει ευρωπαϊκό παιχνίδι η ομάδα.

"Δείχνουμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον μεγάλο αντίπαλό μας, ο οποίος έχει καλούς και ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να δείξουμε φιλοξενία επιπέδου Champions League και Europa League. Ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό μας, να μας υποστηρίξει και να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό σαν να ήταν ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν συμπεριφορές που θα δυσκολέψουν το παιχνίδι", δήλωσε για το ντέρμπι ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος για την εκτός έδρας ισοπαλία με την Αστάνα, δήλωσε:

"Νομίζω ότι αξίζαμε ίσως τη νίκη. Ήταν δύσκολο, γιατί σκόραραν και προηγήθηκαν, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε και προσπαθήσαμε για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες άξιζαν την ισοπαλία. Φυσικά θέλαμε κάτι καλύτερο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το σεβαστούμε.

Σίγουρα ο προπονητής κατάφερε να κάνει ροτέισον και οι βασικοί θα επιστρέψουν. Ελπίζω ότι θα είναι "φρέσκοι" και έτοιμοι να κάνουν μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί φυσικά ο στόχος είναι ο τίτλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK