Ο Κάριους κρύβεται πίσω από τα bugs των videogames

Ο Λόρις Κάριους είναι αυτός που αναλαμβάνει να σε πείσει πως ό,τι συμβαίνει μέσω μιας κονσόλας, μπορεί να γίνει και στην πραγματικότητα. Και η αλήθεια είναι πως το κάνει καλά. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η νέα επική του γκάφα;

Liverpool goalkeeper Loris Karius reacts after the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Λόρις Κάριους απογοητευμένος μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Ρεάλ Μαδρίτης (3-1) στον τελικό του Champions League 2017-2018, στο στάδιο 'Olimpiyskiy' του Κιέβου (26/05/2018) (AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC)

Ο Λόρις Κάριους ίσως να μην καταφέρει ποτέ να αποτινάξει από πάνω του τη στάμπα του γκαφατζή γκολκίπερ. Εκείνο το λάθος του στον τελικό του Champions League το 2018 ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ουσιαστικά δίχως πίεση πάσαρε στον Μπενζεμά που σκόραρε σε κενή εστία, τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του βήμα έκτοτε.

Ο Γερμανός γκολκίπερ βγάζει σήμερα το ψωμί του στην Μπεσίκτας, αλλά συχνά πυκνά φροντίζει να ξυπνάει μνήμες. Αυτό έκανε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Από βολέ του αντίπαλου γκολκίπερ η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή της Μπεσίκτας, ο Κάριους βγήκε να διώξει με το κεφάλι, απέτυχε, γκρέμισε και τον συμπαίκτη του, έτσι επέτρεψε στον Σποράρ να πετύχει ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.

Τέτοιες φάσεις συναντά κανείς στα videogames και συνήθως ευθύνονται για τα σπασμένα χειριστήρια. Ενίοτε διαλυμένες κονσόλες ή και τηλεοράσεις. Είναι τα λεγόμενα bugs των παιχνιδιών που κάθε χρόνο οι εταιρείες προσπαθούν να εξαλείψουν. Ο Λόρις Κάριους είναι αυτός που αναλαμβάνει να σε πείσει πως ό,τι συμβαίνει μέσω μιας κονσόλας, μπορεί να γίνει και στην πραγματικότητα. Και η αλήθεια είναι πως το κάνει καλά.

Για την ιστορία, η Σλόβαν επικράτησε με σκορ 4-2 της Μπεσίκτας χάρη σε τέρματα των Λιούμπισιτς και Μόχα στις καθυστερήσεις. Οι Τούρκοι μάλιστα είχαν προηγηθεί στην εκπνοή του πρώτου μέρους, χάρη σε απίθανο αυτογκόλ του Μποζίκοβ. Ήταν η μέρα φαίνεται...

News 24/7

24MEDIA NETWORK