Ο Κασάνο θα προλάβει τον... Καρνέζη στην Ουντινέζε;

Πριν από δύο μήνες μήνες φερόταν να έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό όμως το ερχόμενο καλοκαίρι δεν αποκλείεται να έχει συμπαίκτη έναν πρώην "πράσινο", τον Ορέστη Καρνέζη!

Parma's Antonio Cassano looks up during the Serie A soccer match against Genoa, at Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Oct. 5, 2014. Parma lost 1-2. (AP Photo/Marco Vasini)
Parma's Antonio Cassano looks up during the Serie A soccer match against Genoa, at Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Oct. 5, 2014. Parma lost 1-2. (AP Photo/Marco Vasini) AP

Πώς τα φέρνει η ζωή; Στις αρχές Φεβρουαρίου και έχοντας μείνει ελεύθερος από την Σαμπντόρια (μετά από μήνες που ήταν ουσιαστικά ανενεργός κατόπιν απόφασης τους προέδρου της) ο Αντόνιο Κασάνο έψαχνε απεγνωσμένα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "Il Secolo XIX" είχε δεχτεί τότε πρόταση από την αργεντίνικη Σαν Λορέντσο αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Το φλερτ δεν προχώρησε με κάποια από τις δύο ομάδες και ο 35χρονος Ιταλός φορ "απείλησε" πως αν δεν βρει κάτι που να τον ενδιαφέρει δεν αποκλείεται να γίνει... μάνατζερ της συζύγου του ωστόσο τώρα ο ίδιος παίκτης έρχεται να δηλώσει πως η νέα σεζόν θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Στο ίδιο μάλιστα μέσο που είχε βγάλει τότε την είδηση περί ενδιαφέροντος από Παναθηναϊκό και Σαν Λορέντσο ο "Φανταντόνιο" δεσμεύτηκε ότι θα επιστρέψει στη δράση και μεταξύ των υποψηφίων ομάδων για να συνεχίσει να παίζει μπάλα ανέφερε και την Ουντινέζε του πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Ορέστη Καρνέζη.

Sampdoria's Antonio Cassano celebrates after scoring a goal during a Serie A soccer match between Sampdoria and Juventus Milan, in Genoa, Italy, Sunday, Jan. 10, 2016. (AP Photo/Carlo Baroncini)
Sampdoria's Antonio Cassano celebrates after scoring a goal during a Serie A soccer match between Sampdoria and Juventus Milan, in Genoa, Italy, Sunday, Jan. 10, 2016. (AP Photo/Carlo Baroncini) AP

"Προπονούμαι κάθε φορά για να διατηρούμαι σε φόρμα και κυρίως για να μην πάρω βάρος. Θέλω να ξαναρχίσω να παίζω μπάλα σε μερικούς μήνες, έχω μεγάλο κίνητρο. Πίστευα ότι το γήπεδο μου έλειπε περισσότερο αλλά ξέρω μέσα μου ότι πρόκειται μόνο για μερικούς μήνες.

Η Βερόνα στην Serie A με ιντριγκάρει πολύ, όπως και η Μπολόνια και η Ουντινέζε, το σημαντικό είναι να συμμετέχει στη Serie A ώστε να μπορώ να κάνω τη διαφορά. Η Εντέλα είναι η μοναδική ομάδα για την οποία κάνω εξαίρεση ώστε να δεχόμουν να παίξω στη Serie B".

Το θέμα βέβαια είναι πως μπορεί να γίνει το deal με την Ουντινέζε και να μην τον έχει για συμπαίκτη ο Καρνέζης. Ναι μεν ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τις "ζέβρες" αλλά σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ έχει μπει εδώ και καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νάπολι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK