O Κάτσε χάρισε ιστορική νίκη στην Αλβανία επί της Γαλλίας

Η Αλβανία νίκησε -έστω και σε φιλική αναμέτρηση- για πρώτη φορά στην ιστορία της την Γαλλία χάρη στην εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Έργκις Κάτσε.

O Κάτσε χάρισε ιστορική νίκη στην Αλβανία επί της Γαλλίας

Η εθνική ομάδα της Αλβανίας συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, επικρατώντας αυτή τη φορά της Γαλλίας με 1-0, σε φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο χωρών στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Ο Έργκις Κάτσε ήταν ο "χρυσός σκόρερ" της αναμέτρησης, εκτελώντας αριστοτεχνικά το φάουλ στο 43ο λεπτό του αγώνα. Η συγκεκριμένη νίκη έχει ιστορική σημασία για τους Αλβανούς, αφού είναι η πρώτη απέναντι στους "τρικολόρ".

Όσον αφορά τη Γαλλία, οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Ετρίτ Μπερίσα, ο οποίος, όποτε χρειάστηκε, δήλωσε "παρών" και έσωσε την ομάδα του.

Οι συνθέσεις

Αλβανία (4-3-2-1): Μπερίσα, Χισάι, Ατζέτι, Τσάνα, Αλίτζι, Λίλα (18' Μεμουσάι), Μπάσα (72' Λιλάι), Κάτσε (80' Μπαλάι), Ρόσι (64' Σαντίκου), Λενιάνι (56' Ράμα), Τσικαλέσι.

Γαλλία (4-2-3-1): Γιορίς, Ζαγιέ (72' Σανιά), Βαράν, Σακό, Γοναλόν (59' Βαλμπιενά), Κοντογκμπιά, Λακαζέτ, Παγέ (45' Πογκμπά), Γκριεζμάν (59' Ντεπ), Ζιρού (45' Φεκίρ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK