"Ο Κάτσε με έβρισε δύο φορές"

Το φύλλο αγώνα Καλλονής-ΠΑΟΚ που συνέταξε ο Μήτσιος "σιγουρεύει" την βαριά τιμωρία του Κάτσε.

"Ο Κάτσε με έβρισε δύο φορές"

Με τέσσερις αγωνιστικές θα τιμωρηθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Έργκους Κάτσε για την αποβολή του αποβολή του από τον Χρήστο Μήτσιο στον αγώνα με την Καλλονή. Οι πιθανότητες να "πέσει" σε πιο χαμηλή ποινή μειώνονται αισθητά από τον τρόπο με τον οποίο ο ρέφερι από την Ήπειρο συνέταξε το φύλλο αγώνα.

Ο Μήτσιος -κι αυτό είναι που έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ- έχει γράψει πως ο Κάτσε τον έχει βρίσει σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές του αγώνα και όχι στην ίδια φάση.

Ο νεαρός μέσος, όπως είναι γνωστό, του είπε "αντε γα...σου, γ...ω το σπίτι σου" αμέσως μετά τη μη υπόδειξη φάουλ υπέρ του και ο 39χρονος διαιτητής έσπασε τις φράσεις στα δύο, κάτι που μπορεί να αποβεί καθοριστικό στην κρίση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Δεν χάνει Ολυμπιακό

Θα πρέπει, τέλος, να διευκρινίσουμε ότι ένα από τα ματς στα οποία θα εκτίσει ο Κάτσε την ποινή του, θα είναι σίγουρα αυτό με την Νίκη Βόλου. Αυτό το σημειώνουμε γιατί βγήκε σενάριο πως θα υπάρξει οριστική αποβολή της ομάδας της Θεσσαλίας και πως δεν θα έχει δικαίωμα ο Κάτσε να εκτίσει μία αγωνιστική στο ματς που ο ΠΑΟΚ θα πάρει στα χαρτιά, με αποτέλεσμα να λείψει και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι το τέλος το πρωταθλήματος κάθε ομάδα που θα παίζει με τους Βολιώτες θα έχει αυτή τη δυνατότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK