Ο Καβάνι υποδέχεται απόψε την Παρί Σεν Ζερμέν

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Παρί Σεν Ζερμέν στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Manchester United's Edinson Cavani reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea, at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 24, 2020. (Phil Noble/Pool via AP)

Ο Έντινσον Καβάνι μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον κι έφερε τα πάνω κάτω.

Οι «μπέμπηδες» έχαναν με 2-0 αλλά με την είσοδο του Ουρουγουανού επιθετικού άλλαξε η εικόνα του αγώνα. Το 2-0 έγινε 2-3 και ο Καβάνι με 2 γκολ, στο 74’ και στις καθυστερήσεις, «υπέγραψε» τη μεγάλη ανατροπή.

Απόψε (22:00) ο Καβάνι υποδέχεται την πρώην ομάδα του, την Παρί Σεν Ζερμέν, στο μεγάλο ντέρμπι του Champions League. Επτά χρόνια αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια Γαλλίας και πλέον θα βρεθεί αντίπαλός της σ’ ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγείται στον 8ο όμιλο με 9 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λειψία με 6 πόντους και τελευταία είναι η Μπασακσεχίρ με 3.

Ο μεγάλος αγώνας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Τριάδες και σκορ πολλαπλών επιλογών για το Champions League

Για τη μάχη του Old Trafford και όλα τα σημερινά παιχνίδια του Champions League θα βρείτε στο Pamestoixima.gr πολλές στοιχηματικές επιλογές με μεγάλες αποδόσεις.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει κάθε ημέρα τριάδες και σκορ πολλαπλών επιλογών με ενισχυμένες αποδόσεις.

Οι σημερινές προσφορές για τους αγώνες του Champions League:

  • Μπασακσεχίρ-Λειψία: Ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο, Γιουβέντους-Ντιναμό Κιέβου: Η Γιουβέντους να νικήσει με μηδέν παθητικό, Φερεντσβάρος-Μπαρτσελόνα: Over 3,5 γκολ.
  • Ντόρτμουντ-Λάτσιο: Goal, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Παρί Σεν Ζερμέν: 4-6 γκολ, Σεβίλλη-Τσέλσι: Η Τσέλσι να νικήσει και τα 2 ημίχρονα.
  • Κλαμπ Μπριζ-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: Ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο, Ντόρτμουντ-Λάτσιο: Η Ντόρτμουντ Over 2,5 γκολ, Κράσνονταρ-Ρεν: Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει η Κράσνονταρ.
  • Σεβίλλη-Τσέλσι: Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1,1-1,1-3.
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Παρί Σεν Ζερμέν: Σκορ πολλαπλών επιλογών 3-1,2-2,1-2.

News 24/7

24MEDIA NETWORK