Ο Κέιν ετοιμάζεται να σπάσει ακραίο ρεκόρ της Μπάγερν Μονάχου.

Στην πρώτη του χρονιά στο Μόναχο ο Άγγλος έφθασε τα 24 τέρματα, ο Λεβαντόφσκι είχε 17.

Bayern's Harry Kane celebrates after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim at the Allianz Arena in Munich, Germany, Friday, Jan. 12, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Harry Kane celebrates after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim at the Allianz Arena in Munich, Germany, Friday, Jan. 12, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η πορεία του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο όσον αφορά τις ατομικές επιδόσεις του. Ο Άγγλος σέντερ φορ έχει πετύχει στην χρονιά-ντεμπούτο του στην Bundelsiga 24 τέρματα και είναι ακόμα Φεβρουάριος.

Κανένας άλλος παίκτης στην ιστορία της Μπάγερν δεν έχει καταφέρει κάτι αντίστοιχο, με εξαίρεση τον Λούκα Τόνι, ο οποίος μετά την μεταγραφή του από την Φιορεντίνα, είχε ως συνολικό απολογισμό 24 τέρματα εξίσου. Επομένως, ο Κέιν φαίνεται πως θα σπάσει άνετα το ρεκόρ.

Επιπλέον, ο Άγγλος βρίσκεται αυτή την στιγμή 7 γκολ διαφορά από τον δεύτερο για την κούρσα του χρυσού παπουτσιού την φετινή χρονιά.

Ο Κέιν θα βάλει σίγουρα πλέον στο μάτι τον στόχο του να καταρρίψει το ρεκόρ του Λεβαντόφσκι με 41 γκολ πρωταθλήματος σε μία σεζόν - αν και η μεγαλύτερη προτεραιότητα θα είναι να βοηθήσει την Μπάγερν να ξεπεράσει την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία έχει δύο βαθμούς διαφορά.

Ο ίδιος δήλωσε: "Το να σε συγκρίνουν με αυτά τα ονόματα [του Λεβαντόφσκι και του θρυλικού επιθετικού της Μπάγερν Γκερντ Μίλερ] είναι σπουδαίο πράγμα, ειδικά στην πρώτη σεζόν, οπότε σημαίνει ότι κάτι κάνω σωστά", σχολίασε με ταπεινότητα ο επιθετικός.

Διαβάστε περισσότερα

News 24/7

24MEDIA NETWORK