Ο Κετσπάγια μένει μέχρι να φύγει

ΑΕΚ και Κετσπάγια συνεχίζουν μαζί σε μια κατάσταση και εξακολουθεί να θυμίζει… βραδυφλεγή βόμβα αφού η εντύπωση που υπάρχει, έχει να κάνει με μια απόφαση περισσότερο προσωρινή.

Ο Κετσπάγια μένει μέχρι να φύγει

Ο Kετσπάγια συνεχίζει στην ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας αφού δεν προέκυψε κάτι διαφορετικό στη συνάντηση που προηγήθηκε στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Στη συγκεκριμένη συνάντηση μετείχαν ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Συζητήθηκαν αγωνιστικά ζητήματα και δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις, ωστόσο σε καμία φάση δεν τέθηκε άμεσο θέμα αποχώρησης του Κετσπάγια από το σύλλογο.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν εξακολουθεί να υφίσταται θέμα προπονητή για την ΑΕΚ, αφού η συγκεκριμένη απόφαση περισσότερο δείχνει ότι ο Κετσπάγια μένει μέχρι να φύγει, παρά ότι έχει πιο μόνιμο ορίζοντα. Σημαντικό ρόλο στο να παρθεί η απόφαση για παραμονή του Κετσπάγια σε πρώτη φάση έπαιξε η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στις συζητήσεις, ο οποίος… φημίζεται για το συγκαταβατικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει παρόμοια ζητήματα. Την ίδια στάση είχε πέρσι με τον Δέλλα, κάτι αντίστοιχο φαίνεται να κάνει και τώρα.

Παράλληλα είναι κοινό μυστικό ότι τα πράγματα στην ΑΕΚ παραείναι ρευστά. Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση μετά τη συγκεκριμένη απόφαση, κυρίως γιατί από ένα σημείο και μετά φαίνεται σαν να υπάρχουν… δύο γλώσσες και δύο προσεγγίσεις στα αποδυτήρια τα οποία σιγά-σιγά δείχνουν να χάνονται οριστικά για τον Κετσπάγια.

Η ΑΕΚ έχει την Τρίτη (όπως και τη Δευτέρα) ρεπό και επιστρέφει την Τετάρτη στα Σπάτα. Μια επιστροφή που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού το κλίμα πια δεν είναι απλά ηλεκτρισμένο αλλά γίνεται βαρύ κι ασήκωτο. Όπως και να έχει, παρότι δεν επικοινωνείται γιατί δεν θα ήταν και λογικό να γίνει κάτι τέτοιο, η ΑΕΚ φαίνεται να έχει ανοιχτές τις κεραίες της στην αγορά, αφού εδώ που φτάσαμε όλα είναι πιθανά και το ενδεχόμενο να υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις δείχνει να είναι θέμα χρόνου.

Το σίγουρο είναι πως το όλο ζήτημα πήρε μια παράταση. Ανάλογα με το τι θα συμβεί μετά από αυτή θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις, αλλά το πράγμα εξακολουθεί να είναι στην κόψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν θα γίνει Δέλλας ο Κετσπάγια

News 24/7

24MEDIA NETWORK