Ο Κέζμαν δεν ξέρει πού να πρωτοπουλήσει τον “νέο Ζιντάν”

Ο κακός χαμός γίνεται με τον πελάτη του πρώην σταρ της Τσέλσι, Ματέγια Κέζμαν που τον θέλουν όλα τα ευρωπαϊκά... μεγαθήρια. Οι προτάσεις που γίνονται είναι όλες πάνω από 100.000.000 ευρώ!

Ο Κέζμαν δεν ξέρει πού να πρωτοπουλήσει τον “νέο Ζιντάν”

Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, το μεγάλο όνομα του σερβικού ποδοσφαίρου που... σφάζονται όλα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης!

Πρόκειται για τον 23χρονο άσο της Λάτσιο που κάνει... παπάδες στο ιταλικό πρωτάθλημα και θεωρείται αυτή τη στιγμή ό,τι πιο κοντινό στον Ζινεντίν Ζιντάν έχει κυκλοφορήσει στο ποδόσφαιρο από τη στιγμή που αποσύρθηκε ο Γάλλος.

Ο Κέζμαν δεν ξέρει πού να πρωτοπουλήσει τον “νέο Ζιντάν”

Ο ατζέντης του, Ματέγια Κέζμαν, πρώην σταρ της Τσέλσι φέρεται να έχει προτάσεις στα χέρια του άνω των 100.000.000 ευρώ για ταλαντούχο χαφ από τις Παρί, Μάντσεστερ, Τότεναμ, Σίτι, Γιουβέντους, Ρεάλ...

Ο παίκτης πάντως δεσμεύεται με τη Λάτσιο μέχρι το 2022 και η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt φτάνει τα 70.000.000 ευρώ, ενώ οι Ρωμαίοι τον είχαν αγοράσει από την Γκένκ το 2015 έναντι 18.000.000 ευρώ.

Όσον αφορά την ομάδα που φέρεται να προηγείται στην... κόντρα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έχουν... θέμα στα χαφ εδώ και αρκετά χρόνια και η προσθήκη ενός “γραναζιού”, όπως είναι ο Μιλίνκοβιτς, δίνει μπόλικες ελπίδες να πανηγυρίσει ο Ζοζέ Μουρίνιο ξανά πρωτάθλημα στην Αγγλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK