Η Miss France που έχει κλέψει την καρδιά του Εμπαπέ!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει έναν έξτρα λόγο να κατακτήσει το Μουντιάλ το βράδυ της Κυριακής και αυτός είναι γένους θηλυκού... Γνωρίστε την φερόμενη ως allter ego του 19χρονου θαυματουργού Γάλλου (PHOTOS)!

France's Kylian Mbappe runs during the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Kylian Mbappe runs during the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Κιλιάν Εμπαπέ όχι μόνο "συστήθηκε" στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό αλλά έστειλε μήνυμα πως έχει το "πακέτο" για να αποτελέσει το next best thing μετά την παντοκρατορία των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, με τις Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες τους.

Αυτό το καλοκαίρι ο 19χρονος άσος (αγέννητος το καλοκαίρι του 1998 που η εθνική Γαλλίας κατακτούσε το πρώτο της Μουντιάλ) έχει την χρυσή ευκαιρία να πανηγυρίσει με τους "τρικολόρ" το δεύτερο Μουντιάλ της ιστορίας τους και σύμφωνα με τα ταμπλόιντ εντός και εκτός Γαλλίας, στις εξέδρες θα βρίσκεται κάποιο πρόσωπο που θα καρδιοχτυπά για εκείνον.

Δεν πρόκειται όπως καταλαβαίνετε για κάποιο μέλος της οικογένειάς του αλλά για την φερόμενη ως σύντροφό του, με τις φήμες να κάνουν λόγο για σχέση του Εμπαπέ εδώ και μερικούς μήνες με την Αλισιά Ελίς.

Πρόκειται για το πανέμορφο μοντέλο από την Μαρτινίκα (νησί μεταξύ της Καραϊβικής Θάλασσας και του Ατλαντικού ωκεανού) που το 2017 αναδείχτηκε "Miss France", με την 20χρονη να έχει ουκ ολίγες παρουσίες στο γήπεδο της Παρί το τελευταίο διάστημα και να κάνει πρόσφατα και την εμφάνισή της και στην Ρωσία.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στo Καζάν και παρακολούθησε αγώνα της Γαλίας μαζί με τη σύντροφο του Παβάρ ενώ μετά την πρόκριση των παιδιών του Ντεσάμπ στον τελικό, το γιόρτασε με ένα χορευτικό video που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Ε, σε περίπτωση που η Γαλλία επικρατήσει της Κροατίας, μην σας κάνει εντύπωση αν την δείτε και εντός αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσει μαζί με τον αγαπημένο της. Αν έρθει η κούπα, λογικά το ζευγάρι θα "αποκαλυφθεί"!

Η ΑΛΙΣΙΑ ΕΛΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟ INSTAGRAM:

Eiffel Tower by night / @maisonnouss / @lindzymua /♀ @ciaracoiffure

A post shared by Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) on

Il faut parfois prendre le temps d’apprécier certaines choses ..

A post shared by Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) on

Coupe de France ⚽️ #Football #stadedefrance

A post shared by Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) on

Be Yourself

A post shared by Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) on

YES ! @orza_luxury_swimwear_paris

A post shared by Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK