Ο κίπερ της Αταλάντα Χουάν Μούσο πόσταρε κατά λάθος γυμνή φωτογραφία του

Μία εξαιρετικά άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς του στα social media είχε ο Χουάν Μούσο, με τον γκολκίπερ της Αταλάντα να ανεβάζει κατά λάθος μία γυμνή φωτογραφία του στο Instagram, για τη σύντροφό του.

Ο κίπερ της Αταλάντα Χουάν Μούσο πόσταρε κατά λάθος γυμνή φωτογραφία του
@2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Άννα Αριάουντο, σύντροφος του Χουάν Μούσο, θέλησε να καλωσορίσει με ιδιαίτερο τρόπο τον γκολκίπερ της Αταλάντα κατά την επιστροφή του στην Ιταλία από τις διεθνείς υποχρεώσεις του με την εθνική Αργεντινής, αγοράζοντας μπαλόνια και τοποθετώντας τα στο καθιστικό του σπιτιού τους στο Μπέργκαμο.

Κίνηση που εκτίμησε ιδιαίτερα ο 27χρονος κίπερ των μπεργκαμάσκι, αντιπάλων του Ολυμπιακού στα μπαράζ για τους 16 του Europa League και αποφάσισε να μοιραστεί τη συγκεκριμένη όμορφη εικόνα του σπιτιού του μέσω Instagram Stories.

Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως το "πρόβλημα" ήταν πως στο δωμάτιο υπήρχαν καθρέφτες που "πρόδωσαν" τον Μούσο, δείχνοντας πως ήταν εντελώς γυμνός όταν έβγαλε τη φωτογραφία και την ανέβασε στο λογαριασμό του.

Ο κίπερ της Αταλάντα Χουάν Μούσο πόσταρε κατά λάθος γυμνή φωτογραφία του

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν χρειάστηκε να περάσει πολλή ώρα για να γίνει viral στα social media, με τον Αργεντινό να αντιλαμβάνεται την γκάφα του και να διαγράφει την επίμαχη φωτογραφία, ανεβάζοντας μία δεύτερη "διορθωμένη", από τον ίδιο χώρο δε αλλα με τον ίδιο να φοράει ρούχα δε.

"Εδώ είναι η σωστή φωτογραφία", έγραψε χαρακτηριστικά ο Μούσο, με τη σύντροφό του να κάνει share στη φωτογραφία προσθέτοντας το εξής σχόλιο: "Είσαι τυχερός που σε αγαπώ τόσο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK