Ο Κίτσιου δηλώνει πάλι "παρών"

Εντυπωσιακή επανεμφάνισή του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Στέλιος Κίτσιου ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο ξεκίνημα της σεζόν στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Ο Κίτσιου δηλώνει πάλι "παρών"

Μετά τις 2 Μαρτίου τον αγώνα με τον Εργοτέλη και το διαζύγιο με τον Χουμπ Στέφενς, όμως, έχασε την θέση του στην ενδεκάδα, αγωνιζόμενος επτά λεπτά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ένα λεπτό στον αγώνα με τον Αρη, ενώ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα στις 23 Μαρτίου και στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, παίζοντας, όμως, στα χαφ.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως βασικός δεξιός μπακ μόλις σε δύο αγώνες, απέναντι σε Καλλονή και Λεβαδειακό, ενώ στον τελικό Κυπέλλου δεν βγήκε στον Γεωργιάδη η κίνησή του να τον χρησιμοποιήσει στο κέντρο μαζί με τους Κάτσε και Λάζαρ. Ο νεαρός άσος επέστρεψε ως δεξιός οπισθοφύλακας στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο κρίσιμο δεδομένων των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Μαζί με τον Στοχ ήταν οι πιο δραστήριοι και κινητικοί παίκτες του ΠΑΟΚ, δημιουργώντας πολλούς πονοκεφάλους στους αντίπαλους αμυντικούς, κυρίως, με τις επελάσεις τους. Ο Κίτσιου, μάλιστα, σε μία από τις αρκετές επιθετικές προσπάθειές του από δεξιά, κέρδισε και το πέναλτι από τον Λαζαρίδη, με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, ενώ ήταν πολλές οι φορές που συνεργάστηκε και βοήθησε με τις ενέργειές του τους χαφ του "Δικεφάλου", δείχνοντας ότι του ταιριάζει περισσότερο η θέση του δεξιού μπακ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK