Ο Κλάους των 482 ημερών...

Από την 21η Μαΐου του 2017 στη 15η Σεπτεμβρίου του 2018. Η επιστροφή του Αθανασιάδη στην ελληνική Super League συνδυάστηκε με διπλό του ΠΑΣ στη Ριζούπολη.

Ο Κλάους των 482 ημερών...
EUROKINISSI

Έπαιξε μόλις 10 λεπτά στο ματς της Ριζούπολης, όταν μάλιστα όλα είχαν κριθεί (2-1 ο ΠΑΣ τον Απόλλωνα Σμύρνης). Αρκετά ωστόσο για να οριοθετήσουν το διάστημα αποχής του Στέφανου Αθανασιάδη από το ελληνικό πρωτάθλημα, κλείνοντας έναν κύκλο 482 ημερών.

Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί εντός των τειχών ο Κλάους ήταν στην αναμέτρηση των πλέι οφ με τον Πανιώνιο για τη σεζόν 2016-17, ανήμερα του Αγ.Κωνσταντίνου (21 Μαΐου). Ήταν στη βασική 11άδα του Βλάνταν Ίβιτς, αλλά αντικαταστάθηκε στο 62' από τον Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 1-0 με γκολ του Σέρβου φορ. Ο κύκλος του στον "Δικέφαλο" δεν είχε κλείσει ακόμα, αφού πρόλαβε να παίξει και με τη σουηδική Έστερσουντ στην έναρξη της επόμενης ευρω-σεζόν. Παρόλα αυτά εκείνη ήταν η τελευταία φορά που τον είδε το ελληνικό κοινό.

Μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου του 2018 που χρησιμοποιήθηκε στο 80' αντί του Γιάννη Μυστακίδη. Δεν ξεχώρισε (μάλιστα του χρεώθηκαν δύο φάουλ), αλλά ποιος περίμενε κάτι τέτοιο; Το 2-1 του ΠΑΣ πάντως συνδυάστηκε με το ντεμπούτο του, την ίδια στιγμή που στην "ελαφρά ταξιαρχία" φαίνεται πώς δεν φτάνει απλώς η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, απαιτούνται περισσότερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK