Ο Κλοπ αποχαιρέτησε την ομάδα σε μία εκδήλωση γεμάτη συναισθήματα, αναφέρθηκε σε Σίτι και Τσέλσι

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε για μία τελευταία φορά στο Λίβερπουλ ανάμεσα σε 11.000 φιλάθλους όπου αποχαιρέτησε την ομάδα, ενώ μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Liverpool's manager Jurgen Klopp reacts after his very last match with Liverpool after the English Premier League soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, May 19, 2024. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Το τελικό αντίο του Κλοπ ειπώθηκε στην Liverpool Arena με την παρουσία 11 χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας, με την ατμόσφαιρα να είναι συναισθηματικά φορτισμένη, ενώ επίσης δεν έλειψαν και δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού σχετικά με τις Σίτι και Τσέλσι οι οποίες συζητήθηκαν έντονα.

Ο Κλοπ ξέσπασε σε δάκρυα, καθώς οι οπαδοί φώναζαν επανειλημμένα συνθήματα υπέρ του κατά την διάρκεια ενός μοντάζ με τις καλύτερες στιγμές του στη Λίβερπουλ. Στην συνέχεια ακολούθησαν μερικές ερωτήσεις στον Γερμανό, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει ανοικτά για δύο θέματα που απασχολούν αρκετά τον φίλαθλο κόσμο.

Αρχικά, όσον αφορά το ενδεχόμενο η Λίβερπουλ να κερδίσει δύο ακόμη τίτλους της Premier League σε περίπτωση καταδίκης της Μάντσεστερ Σίτι για τις 115 κατηγορίες περί παραβίασης του Financial Fair Play ο ίδιος απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο λέγοντας πως εάν συμβεί αυτό, τότε θα κάνουν ετεροχρονισμένη παρέλαση με το πούλμαν της ομάδας για το πρωτάθλημα.

"Αν οργανώσετε μια παρέλαση με λεωφορείο, είμαι μέσα! Δεν με νοιάζει πόσο θα διαρκέσει."

Στην συνέχεια ο Γερμανός σχολίασε αρνητικά την απόλυση του Ποτσετίνο από την Τσέλσι:

"Θα πρέπει να είμαστε πραγματικά ευτυχείς που έχουμε αυτούς τους ιδιοκτήτες και όχι τους τύπους που αγόρασαν το κλαμπ του Λονδίνου και άλλα πράγματα. Δεν θα είχα επιβιώσει ούτε ένα χρόνο στη Λίβερπουλ (με αυτούς επικεφαλής). 'Σπουδαία εξέλιξη αλλά όχι αρκετά καλή, απολύστε τον! Ένα χρόνο αργότερα: «Απολύστε τον». Μετά παίζουν τελικά ποδόσφαιρο όπου ο κόσμος πιστεύει ότι μπορεί να ανακάμψουν και απολύουν τον προπονητή ούτως και να έχει".

Να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα από την εκδήλωση πήγαν στο Liverpool Foundation, το φιλανθρωπικό ίδρυμα του συλλόγου, του οποίου ο Κλοπ θα είναι πρεσβευτής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK