Ο Κλοπ έριξε τη... σπόντα του για την Σάντερλαντ

Η υπερβολική αμυντική τακτική της Σάντερλαντ εκνεύρισε τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποιός δεν έχασε την ευκαιρία να "σφάξει με το βαμβάκι" την ομάδα του Μόγιες στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Κλοπ έριξε τη... σπόντα του για την Σάντερλαντ
© REUTERS

Η Σάντερλαντ είχε παρκάρει... πούλμαν μπροστά από την εστία του Πίκφορντ και δεν επέτρεπε στους παίκτες της Λίβερπουλ να σκοράρουν, με τον Ορίγκι να λύνει όμως το γόρδιο δεσμό εκείνο το λεπτό και τον Μίλνερ να βάζει "τίτλους τέλους" στο ματς με εύστοχο πέναλτι στο 90'.

Η νίκη ευχαρίστησε τον Γιούργκεν Κλοπ καθώς ήρθε να του απαλύνει τη στενοχώρια από τον τραυματισμό του Κοουτίνιο στο 30', ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να ρίξει τη... σπόντα του για την τακτική της Σάντερλαντ στο φινάλε.

Ο Κλοπ έριξε τη... σπόντα του για την Σάντερλαντ
© REUTERS

"Δεν είχα αμφιβολία για το αποτέλεσμα, ήταν ένα παιχνίδι για μας και αξίζαμε τη νίκη στο τέλος. Έχουμε πολλά να αναλύσουμε. Η Σάντερλαντ ήταν η πιο αμυντική ομάδα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου", δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός των "κόκκινων" και πρόσθεσε:

"Η Σάντερλαντ παίζει πάντα με ένα αμυντικό στιλ και αυτό είναι ok. Τους υποχρεώσαμε να είναι έτσι. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για να ξεπεράσουμε αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι, δουλέψαμε για τη στιγμή και βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε".

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK