Ο Κλοπ πάει να κάνει αυτό που τρέμουν όλοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι μετά τον... εφιάλτη του Κάριους στο Κίεβο η Λίβερπουλ θα κινούταν για την απόκτηση νέου τερματοφύλακα, με μια απόφασή του ο Κλοπ έρχεται να... ξενερώσει τους οπαδούς της ομάδας.

Ο Κλοπ πάει να κάνει αυτό που τρέμουν όλοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ
ΑΡ

Μετά τον χαμένο τελικό του Champions League, η πλειοψηφία των οπαδών της Λίβερπουλ ζητούσε... το κεφάλι του Λόρις Κάριους καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος για την ήττα και συνάμα την απώλεια του τίτλου.

Μέχρι πρότινος όλα έδειχναν ότι προς τα'κει οδεύει η υπόθεση. Μάλιστα απ' το Νησί υπήρχαν φήμες ότι η Λίβερπουλ είχε μπει στην διαδικασία εύρεσης νέου τερματοφύλακα, με το Άλισον Μπέκερ της Ρόμα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και τον Θωμά Στρακόσα να ακολουθεί.

Να όμως που όλα μοιάζουν να ανατρέπονται. Η "Mirror" με δημοσίευμά της τονίζει ότι ο Κλοπ είναι αποφασισμένος να πορευτεί και την νέα σεζόν με τον 25χρονο Γερμανό κάτω απ' τα γκολπόστ, γεγονός που απογοήτευσε και ξενέρωσε τους οπαδούς του συλλόγου.

Ο τεχνικός των "ρεντς" υπερασπίστηκε αυτή του την κίνηση λέγοντας ότι "αρνείται να υποκύψει στον πανικό που δημιουργήθηκε" δίνοντας παράλληλα μια... τονωτική ένεση εμπιστοσύνης στον παίκτη του.

Θα δικαιωθεί; Ο χρόνος θα το δείξει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK