Ο Κλοπ πήρε τηλέφωνο τον Τσιμίκα αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις

Ο Γίργκεν Κλοπ τηλεφώνησε στον Κώστα Τσιμίκα για μία πρώτη γνωριμία. Το μόνο για το οποίο δεν μίλησαν είναι το ποδόσφαιρο. Γιατί έτσι πρέπει.

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ LIVERPOOL FC

Η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ ολοκληρώθηκε τυπικά τη Δευτέρα, με μια διαδικασία που διήρκεσε όλη τη μέρα. Ακολούθως, ο διεθνής αριστερός μπακ ήταν ελεύθερος να περάσει τις μέρες του όπως επιθυμεί, αφού οι πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκονται σε στάδιο διακοπών και δεν υπάρχουν προπονήσεις στο καθημερινό πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει ότι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα καθυστερήσει να γνωρίσει από κοντά τον προπονητή του, Γίργκεν Κλοπ, καθώς και τους νέους συμπαίκτες του. Το τηλέφωνο, όμως, είναι μια διαφορετική ιστορία. Ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε τον Τσιμίκα αμέσως μετά το πέρας της μεταγραφής και του μίλησε. Όχι γι' αυτό που μπορεί να φανταστεί κάποιος, όμως...

"Σε πήρα μόνο για να σου δείξω τον σκύλο μου, την Έμα. Κοίτα", είπε σε ανοιχτή ακρόαση ο Κλοπ, στρέφοντας το κινητό του στο γλυκύτατο σκυλί του. Ο Τσιμίκας αποκρίθηκε με ένα... ελληνικότατο "πωωωωωω" και στη συνέχεια είπε "πολύ όμορφο". "Το ξέρω", απάντησε χωρίς δισταγμό ο Κλοπ, ο οποίος γνωρίζει επίσης καλά τη λατρεία του νέου παίκτη του με τα σκυλιά και δη τα δικά του, τη Φουέρτε και τον Μάουι. "Μου λείπουν τα δικά μου τώρα. Πρέπει να τα φέρω εδώ", του επεσήμανε.

Οι υπόλοιπες κουβέντες ήταν τυπικές, με τον Κλοπ να αποφεύγει να μιλήσει για για ποδόσφαιρο. "Είμαι καλά, είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενος", είπε ο Τσιμίκας, για να απαντήσει ο προπονητής του: "Είναι μια καλή μέρα. Πλέον, το μέλλον αρχίζει τώρα. Θα τα πούμε σε λίγες μέρες".

Ποιο ποδόσφαιρο;


News 24/7

24MEDIA NETWORK