Ο Κλοπ θα παλέψει με την Ρεάλ για την τιμή του Φαν Ντάικ

Ο Γιούργκεν Κλοπ μπούχτισε με τους Λόβρεν, Ματίπ και Γκόμες, θέλει να φέρει στο 'Anfield' τον Ντιέγκο Κάρλος και μοιάζει αποφασισμένος να παλέψει με την Ρεάλ Μαδρίτης για να προσφέρει στον Φαν Ντάικ έναν αξιόπιστο παρτενέρ.

Ο Ντιέγκο Κάρλος στην διάρκεια της αναμέτρησης Σεβίλλη - Λεβάντε στο 'Ramon Sanchez-Pizjuan' για την ισπανική La Liga (20/10/2019) - AP Photo/Miguel Morenatti
Ο Ντιέγκο Κάρλος στην διάρκεια της αναμέτρησης Σεβίλλη - Λεβάντε στο 'Ramon Sanchez-Pizjuan' για την ισπανική La Liga (20/10/2019) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ο Βίρχιλ Φαν Ντάικ αποτελεί έναν ακρογωνιαίο λίθο του οικοδομήματος στο Anfield. Ο Ολλανδός θηριώδης στόπερ της Λίβερπουλ είναι ο άνθρωπος που δίνει νόημα σε ό,τι πετυχαίνουν οι μέσοι και επιθετικοί συμπαίκτες του μπροστά, φροντίζοντας για την ασφάλεια της οπισθοφυλακής. Συχνά μοιάζει μόνος, να παίζει για δύο. Γεγονός που δεν αφορά αποκλειστικά το χαμηλότερο ταβάνι των Λόβρεν, Ματίπ ή Γκόμες, που συχνά εναλλάσσονται στο πλευρό του. Όμως και οι τρεις αυτοί στόπερ αντιμετωπίζουν πολύ συχνά προβλήματα τραυματισμών και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ξέρει τι του... ξημερώνει. Γνωρίζοντας την ίδια στιγμή πως αν έρθει η μέρα που θα χρειαστεί να μείνει στα πιτ ο Φαν Ντάικ, τα πράγματα θα ζορίσουν πολύ.

Ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε πως η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του πρέπει να συνεχίσει -αφού ξεκίνησε με την απόκτηση του κυνηγού Μιναμίνο από την Ζάλτσμπουργκ- από την θέση του κεντρικού αμυντικού. Στο στόχαστρο του έχει μπει ο Ντιέγκο Κάρλος της Σεβίλλης και οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου στόπερ. Για να συμβεί αυτό, η Λίβερπουλ θα χρειαστεί να βγάλει τουλάχιστον 70 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της.

Η Σεβίλλη απέκτησε τον 26χρονο στόπερ μόλις πριν από έξι μήνες, αντί 15 εκατ. ευρώ. Αυτά ήταν τα χρήματα που πήρε η Ναντ για να δώσει την συγκατάθεση της στην μετακίνηση του Ντιέγκο Κάρλος στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Μετά από μισή μόλις σεζόν, η Σεβίλλη μπορεί να έχει κέρδος περισσότερα από 55 εκατ. ευρώ μέσω μιας πιθανής παραχώρησης του παίκτη!

Ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της ισπανικής ομάδας στο πρωτάθλημα, χάνοντας μόλις 15 λεπτά. Με τους Σεβιγιάνους να φιγουράρουν στην 3η θέση της La Liga και στο -5 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Το... πρόβλημα για την Λίβερπουλ είναι πως ο Ντιέγκο Κάρλος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Ρεάλ Μαδρίτης, που βλέπει στο πρόσωπο του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Σέρχιο Ράμος. Οι 'μερένγκες' του Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν εύκολα τα όπλα και αναμένεται να κάνουν την δική τους κίνηση για την απόκτηση του 26χρονου στόπερ άμεσα.

Ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ μοιάζει να επιμένει πολύ σε αυτή την μεταγραφή, αφού θέλει με αυτό τον τρόπο να δείξει στον Φαν Ντάικ την ευγνωμοσύνη του. Ο Γερμανός τεχνικός φημίζεται για τους ισχυρούς δεσμούς που δημιουργεί με τους παίκτες του και ο Ολλανδός στόπερ με την εν γένει παρουσία του δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτό τον κανόνα. Όσο κι αν το ενδεχόμενο απόκτησης του Ντιέγκο Κάρλος δεν είναι καθόλου εύκολο για τους 'κόκκινους', ο Γιούργκεν Κλοπ είναι αποφασισμένος να παλέψει με την Ρεάλ για την τιμή του Φαν Ντάικ, γνωρίζοντας πως το λιγότερο που αξίζει ο Ολλανδός είναι έναν αξιόπιστο παρτενέρ στο κέντρο άμυνας της Λίβερπουλ.

Ποιες μεταγραφές θα κάνουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός; Το νέο Pod-όσφαιρο έχει τις απαντήσεις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK