Ο Κλοπ θέλει παίκτη του Βαλβέρδε και επιστρατεύει τη μαμά του

Ο Γιούργκεν Κλοπ με τα ταμεία της Λίβερπουλ ορθάνοιχτα θέλει να κάνει... παπάδες το καλοκαίρι και μετά τους Φαμπίνιο, Κεϊτά να πετύχει να φέρει στο "Ανφιλντ" τον Φεκίρ ή έναν παίκτη της Μπαρτσελόνα, αφού πρώτα πείσει και τη μαμά του για τη μεταγραφή.

Liverpool coach Juergen Klopp during a press conference at the Olympic stadium in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018 ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (UEFA Pool via AP)
Liverpool coach Juergen Klopp during a press conference at the Olympic stadium in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018 ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (UEFA Pool via AP) UEFA POOL VIA AP

Η Λίβερπουλ έχει ήδη σπρώξει στην αγορά μπόλικο χρήμα για μεταγραφές, αλλά ο αχόρταγος Κλοπ θέλει κι άλλο...

Σύμφωνα με ισπανικά και βρετανικά δημοσιεύματα πρώτος στόχος του Γερμανού είναι η απόκτηση του Ναμπίλ Φεκίρ της Λιόν! Όμως, ο σταρ της συγκεκριμένης ομάδας δεν είναι ο μόνος ανάμεσα στα "μπαμ" που θέλει να πετύχει ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Σε περίπτωση που δεν... κάτσει του Φεκίρ, τότε το "plan b" ονομάζεται Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον νεαρό άσο της Μπαρτσελόνα να περνάει πρώτος στη σχετική λίστα. Ο Κλοπ, μάλιστα, για να πείσει τον Γάλλο να φύγει από τη Βαρκελώνη, ειδικά τώρα που ο Γκριεζμάν δείχνει πιο πολύ από ποτέ ότι θα γίνει "μπλαουγκράνα", θα μιλήσει και με τη μητέρα του!

Η "Mundo" σημείωσε σε σχετικό ρεπορτάζ, ότι ο δύο φορές φιναλίστ στο Champions League με Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ, αφού μιλήσει επί προσωπικού με τον παίκτη, θέλει να κάνει μία συζήτηση με τη μητέρα του, ώστε να τους πείσει αμφότερους ότι το καλύτερο για τον 21χρονο είναι να έρθει στο "Ανφιλντ".

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Φατιματά Ντεμπελέ είναι αυτή που αποφασίζει για το γιο της. Πρόκειται για τη γυναίκα που έχει τον τελευταίο λόγο σε οτιδήποτε αφορά τον παίκτη. Παλαιότερα ο μάνατζέρ του Μπαντού Σαμπαγκέ είχε δηλώσει: " Αυτή είναι που αποφασίζει για το μέλλον του... "

Οι Άγγλοι, πάντως, γράφουν ότι ο Γερμανός έχει λάβει εντολή από τη διοίκηση να σταματήσει ό,τι κάνει με Φεκίρ και Ντεμπέλε! Επιθυμία τους είναι να βρεθεί καλός τερματοφύλακας και το μεγαλύτερο κομμάτι του μπάτζετ να δαπανηθεί στον "άσο".

Επίσης, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι αγορές έναν εκ των Φεκίρ ή Ντεμπελέ να προϋποθέτουν και μία μεγάλη αποχώρηση. Κι αυτή τη στιγμή ο μόνος παίκτης της Λίβερπουλ που μπορεί να φέρει χρήματα στα ταμεία επιπέδου Σουάρες-Κουτίνιο είναι ο λαβωμένος Σαλάχ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK