Ο Κλοπ "τρελάθηκε" με τη διαιτησία και το έδειξε με θεϊκή γκριμάτσα!

Η Τότεναμ ισοφάρισε την Λίβερπουλ με εύστοχο πέναλτι στο 95' και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν... κρατήθηκε και ξέσπασε για την απόφαση του διαιτητή μέσω αγριεμένης γκριμάτσας (VIDEOS).

Liverpool coach Jurgen Klopp gives directions to his players during the Champions League soccer match between Maribor and Liverpool at the Ljudski vrt stadium, in Maribor, Slovenia, Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Darko Bandic)
Liverpool coach Jurgen Klopp gives directions to his players during the Champions League soccer match between Maribor and Liverpool at the Ljudski vrt stadium, in Maribor, Slovenia, Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Στο 87' ο Χάρι Κέιν δεν ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα (απέκρουσε ο Κάριους), όμως στη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε στο ματς δεν λάθεψε και με εύστοχο πέναλτι στο 95' χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην Τότεναμ.

Η φάση πάντως του 95' ξεσήκωσε θύελα διαμαρτυριών από τους οπαδούς της Λίβερπουλ υποστηρίζοντας πως ο Φαν Ντάικ δεν ανέτρεψε τον Λαμέλα και μεταξύ των διαμαρτυρομένων ήταν και ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο τεχνικός των "κόκκινων" αγρίεψε με την απόφαση του βοηθού διαιτητή (εκείνος το υπέδειξε στον διαιτητή) και δεν έκρυψε τη δυσφορία του με μία άκρως αγριεμένη γκριμάτσα λίγα δευτερόλεπτα μετά το 2-2.

News 24/7

24MEDIA NETWORK