Ο Κονέ δεν "έφαγε" τον Γιόχανσον, αυτές είναι οι επιλογές

Αυτή είναι η ευρω-λίστα που απέστειλε η ΑΕΚ στην UEFA για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League. Έμεινε εκτός ο Μπάρκας, μέσα οι Γιόχανσον, Κονέ και Αραούχο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Jakob Johansson EUROKINISSI SPORTS

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβαίνει πριν από τα παιχνίδια και τις αποστολές που θ' ανακοινώνει ο Μανόλο Χιμένεθ, η απόφαση στην ΑΕΚ ήταν να συμπεριληφθεί στη λίστα για το Europa League ο Γιάκουμπ Γιόχανσον.

Ο Σουηδός μέσος δεν δείχνει διατεθειμένος ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ένωση, προκειμένου να φύγει ως ελεύθερος του χρόνου, αλλά η πληροφορία ότι ενδεχομένως τεθεί εκτός Ευρώπης, δεδομένου ότι στον άξονα αποκτήθηκε ο Παναγιώτης Κονέ, δεν επιβεβαιώθηκε.

Αμφότεροι είναι στις επιλογές του Ισπανού προπονητή του "Δικεφάλου", όπως φυσικά και ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός μάλιστα θ' αποτελεί την αιχμή του δόρατος.

Εκείνος που δεν βρήκε θέση ήταν, προς έκπληξη πολλών, ο Βασίλης Μπάρκας, καθώς κρίθηκε ότι δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι, και ως δεύτερος στον πάγκο θα υπάρχει ο Τσιντώτας. Δεν δηλώθηκε επίσης ο Βινίσιους, προφανώς γιατί στο 3-5-2 δεν χωράει...

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης*

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος*, Τζανετόπουλος

ΜΕΣΟΙ

Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κονέ, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Τρίστασον, Μπάμπης*, Βλαχομήτρος*, Γιούσης*

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Αντωνίου*

*Β' ΛΙΣΤΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK