Ο Κόντε δεν ξέχασε τα λόγια του Μουρίνιο και "ανταπέδωσε"!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και ο Αντόνιο Κόντε φρόντισε να το προσφέρει με χάρη στον Μουρίνιο. Διαβάστε τι έκανε στο φινάλε του Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (PHOTOS).

Manchester United head coach Jose Mourinho , left, and Chelsea's team manager Antonio Conte gesture during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United head coach Jose Mourinho , left, and Chelsea's team manager Antonio Conte gesture during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Το "Στάμφορντ Μπριτζ", τώρα πια, δεν είναι τόπος φιλόξενος για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Πέρυσι που επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος είδε την Τσέλσι να συντρίβει με 4-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να του στραπατσάρει το προφίλ ενώ φέτος ηττήθηκε για δεύτερη φορά σε αυτό το γήπεδο, με τον Άλβαρο Μοράτα να υπογράφει τη νίκη με 1-0 των "μπλε".

Το χειρότερο όμως για τον Πορτογάλο δεν είναι η ήττα στο Λονδίνο από την πρώην ομάδα του αλλά το το γεγονός πως στον στον πάγκο της καθόταν ο Αντόνιο Κόντε, με τον οποίο "τρώγεται" από την πρώτη στιγμή που αμφότεροι συνυπάρχουν στην Premier League.

Ο Κόντε δεν ξέχασε τα λόγια του Μουρίνιο και "ανταπέδωσε"!
© SKY SPORTS

Μάλιστα, ο Κόντε φρόντισε να "πικάρει" τον ομόλογό του στο φινάλε αφού τον αγνόησε επιδεικτικά την ώρα που ο "special one" πήγε να του δώσει το χέρι για να τον συγχαρεί, προτιμώντας να πανηγυρίσει μαζί με τους οπαδούς και κατόπιν να μοιράσει "μπράβο" στους παίκτες του.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το σκηνικό που ο Μουρίνιο έχει μείνει στήλη άλατος περιμένοντας να δει αν θα τον πλησιάσει ο Κόντε, με την κίνηση να μην γίνεται και έτσι να καταλήγει να ανταλλάσει χειραψία με έναν εκ των βοηθών του Ιταλού.

Ο Κόντε δεν ξέχασε τα λόγια του Μουρίνιο και "ανταπέδωσε"!

"Το σημαντικό ήταν να πάρουμε τη νίκη, όχι η χειραψία. Σημαντικό είναι αυτό που γίνεται στον αγωνιστικό χώρο", δήλωσε ο Κόντε θέλοντας να υποβαθμίσει το περιστατικό ο Κόντε, με τον Μουρίνιο να δηλώνει από την πλευρά του πως "έσφιξα το χέρι κάποιου συνεργάτη του, ήταν το ίδιο".

Φυσικά, ουδείς έχει ξεχάσει τις "μπηχτές" Μουρίνιο κατά Κόντε την παραμονή του ματς, όπου υποστήριζε πως παρά την απουσία του Πογκμπά εκείνος δεν υπήρχε περίπτωση να γκρινιάξει, όπως κάνουν άλλοι συνάδελφοί του για να δικαιολογήσουν άσχημα αποτελέσματα...

Ο ΚΟΝΤΕ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ... ΜΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK