Τρελό ξέσπασμα Κόντε: "Μαλ@@@@@ αυτα που γράφονται για Αντσελότι"

Τα σενάρια που θέλουν τον Κάρλο Αντσελότι να τον διαδέχεται στον πάγκο φουντώνουν μέρα με τη μέρα και ο Αντόνιο Κόντε δεν άντεξε και... τα έχωσε χοντρά στους δημοσιογράφους!

Chelsea head coach Antonio Conte reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea head coach Antonio Conte reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η πρωταθλήτρια την περασμένης σεζόν Τσέλσι βρίσκεται φέτος στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο -9 από την κορυφή, μετά τη συμπλήρωση 9 αγωνιστικών, και το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Αντόνιο Κόντε να βρίσκεται στην... μπρίζα, με πλήθος σεναρίων να τον θέλουν σύντομα εκτός "Stamford Bridge".

Οι τελευταίες φήμες μάλιστα θέλουν τον Κάρλο Αντσελότι (οδήγησε στο πρώτο νταμπλ στην ιστορία της την Τσέλσι το 2010), να είναι έτοιμος να του πάρει τη θέση την ώρα που οι παίκτες έχουν ζητήσει από τον πρώην βοηθό του Κόντε, Στιβ Χόλαντ, να επιστρέψει, γεγονόταν που έκαναν τον Κόντε να ξεσπάσει στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής!

Chelsea head coach Antonio Conte congratulates double-goal scorer Chelsea's Michy Batshuayi after the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea head coach Antonio Conte congratulates double-goal scorer Chelsea's Michy Batshuayi after the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

"Πρόκειται για έλλειψη σεβασμού. Μπορώ να καταλάβω όταν γράφετε για την απόλυσή μου αλλα είναι ανήθικο να μπλέκετε και άλλο κόσμο.Δεν είναι ωραίο όταν ένα άτομο να φτάνει στο σημείο να μου στέλνει μήνυμα πως "λυπάμαι, δεν είναι τίποτα αλήθεια". Γιατί το κάνετε;

Εάν θέλετε να με χτυπήσετε, χτυπήστε με. Όμως αυτό είναι ανήθικο και μισώ αυτά τα πράγματα. Εάν είστε ευτυχισμένοι να κάνετε αυτά τα πράγματα και να κάνετε πιο ενδιαφέρουσες τις εφημερίδες σας, κάντε το", τόνισε ο Ιταλός ενόψει του αγώνα με την Μπόρνμουθ, και πρόσθεσε:

"Πιστεύω ότι γίνονται πολλές μαλ@@@@@ γύρω από την Τσέλσι, όπως αυτή που αφορά τις φήμες περί Αντσελότι. Και στο παρελθόν έχουν γραφτεί αρκετές μαλ@@@@@. Πάντα προσπαθείτε να δημιουργήσετε προβλήματα σε εμένα, στην ομάδα, στο σύλλογο.

Chelsea head coach Antonio Conte gestures to his players during the English League Cup soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday Oct. 25, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea head coach Antonio Conte gestures to his players during the English League Cup soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday Oct. 25, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Εάν σας διασκεδάζει, συνεχίστε να το κάνετε. Είμαι σε επαφή με τον Κάρλο, είναι φίλος μου αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Δεν διαβάζω τίποτα, διάβασα για την ιστορία του Χόλαντ μόνο επειδή μου έστειλε μήνυμα.

Δεν με ενδιαφέρει τι γράφει ο κόσμος για μένα και το μέλλον μου. Ο Κάρλο είναι φίλος μου και έχω μεγάλο σεβασμό για αυτόν, ήταν ο προπονητής μου στην Γιουβέντους. Ξέρω ότι στο παρελθόν έχει συμβεί το ίδιο και με άλλους προπονητές, αυτές οι ιστορίες προσπαθούν μόνο να δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ των παικτών και εμένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK