Ο Κοουτίνιο έβαλε την γκολάρα, ο Νεϊμάρ όμως έκανε την αποκάλυψη!

Ο Φελίπε Κοουτίνιο χρειάστηκε μόλις 18 λεπτά με τη φανέλα της Βραζιλίας για να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ, ωστόσο τη δόξα την έκλεψε ο Νεϊμάρ στο φινάλε με "δυνατή" ατάκα για τον συμπατριώτη του!

Brazils Philippe Coutinho, left, is congratulated by his teammate Neymar after scoring his side's first goal against Argentina during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Estadio Mineirao in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016. (AP Photo/Eugenio Savio)
Brazils Philippe Coutinho, left, is congratulated by his teammate Neymar after scoring his side's first goal against Argentina during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Estadio Mineirao in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016. (AP Photo/Eugenio Savio) AP

Εδώ και αρκετό καιρό ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φελίπε Κοουτίνιο ούτε στην Premier League (έχουν διεξαχθεί οι 3 πρώτες αγωνιστικές) ούτε στα προκριματικά του Champions League, ωστόσο ο άσος των "κόκκινων" δήλωσε κανονικά "παρών" στο τελευταίο ματς της Βραζιλίας, κάνοντας πολλούς να εικάζουν πως οι ενοχλήσεις που επικαλείται έχουν να κάνουν με το αίτημα μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Κοουτίνιο όχι μόνο αγωνίστηκε, μπαίνοντας στο ματς με το Εκουαδόρ ως αλλαγή στο 59', αλλά χρειάστηκε μόλις 18 λεπτά για να σημειώσει ένα πανέμορφο γκολ μετά από εξαιρετική προσωπική του ενέργεια και μαγική ασίστ του Νεϊμάρ.

Brazil's Philippe Coutinho, right, celebrates with Brazil's Marquinhos, center, after scoring his side's second goal against Ecuador during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Philippe Coutinho, right, celebrates with Brazil's Marquinhos, center, after scoring his side's second goal against Ecuador during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Andre Penner) AP

Βέβαια "όλα τα λεφτά" ήταν οι δηλώσεις του Νεϊμάρ στο φινάλε της αναμέτρησης, με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα (ομάδα που κυνηγάει ακόμα τον Νεϊμάρ) και νυν σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να καταπιάνεται με το "ευαίσθητο" θέμα του συμπαίκτη του στην "σελεσάο".

"Ο Κοουτίνιο είναι ένας μεγάλος παίκτης, ένας κράχτης. Ήταν πολύ καλός στο ματς, είμαι πολύ ευτυχής επειδή σημείωσε ένα γκολ σε αυτή τη στιγμή πολύ μεγάλης θλίψης που ζει και μας βοήθησε να φτάσουμε στην επιτυχία", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Νεϊμάρ.

Η ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΙΝΙΟ:

Πάντως ο ντόρος αναφορικά με την ομάδα στην οποία θα παίξει φέτος ο Φελίπε Κοουτίνιο συνεχίστηκε χάρη σε μία φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όπου φιλάει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, με τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ να βρίσκουν ευκαιρία να του στείλουν μηνύματα...

Οι φίλοι των "μπλαουγκράνα" τον... υποδέχονταν στην ομάδα τους και οι "κόκκινοι" τον καλούσαν να τιμήσει το συμβόλαιό του και την ομάδα που τον "ανέβασε επίπεδο" μετά την Ίντερ.

Photo Credits: AP Photo/Eugenio Savio, Andre Penner

News 24/7

24MEDIA NETWORK