Ο κόουτς Μπερλουσκόνι αποκάλυψε το σύστημα που θα σώσει την Μίλαν!

Η Μίλαν παραπαίει τη φετινή σεζόν και Σίλβιο Μπερλουσκόνι όχι μόνο "πονάει" για αυτό που βλέπει αλλά δίνει και συμβουλές στον Γκατούζο για το... σωστό σύστημα που θα πρέπει να επιλέγει!

Former Italian Prime Minister Silvio Berlusconi, right, arrives for a meeting of EPP leaders ahead of an EU summit in Brussels on Thursday, Dec. 14, 2017. European Union leaders are gathering in Brussels and are set to move Brexit talks into a new phase as pressure mounts on Prime Minister Theresa May over her plans to take Britain out of the 28-nation bloc. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Former Italian Prime Minister Silvio Berlusconi, right, arrives for a meeting of EPP leaders ahead of an EU summit in Brussels on Thursday, Dec. 14, 2017. European Union leaders are gathering in Brussels and are set to move Brexit talks into a new phase as pressure mounts on Prime Minister Theresa May over her plans to take Britain out of the 28-nation bloc. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν είναι πλεον το αφεντικό της Μίλαν αφού το περασμένο καλοκαίρι παρέδωσε τα κλειδιά μετά από 30 ολόκλήρα χρόνια, αυτό όμως δεν αναιρεί την αγάπη του για τους "ροσονέρι" και το ενδιαφέρον για την πορεία τους.

Αυτή είναι καθοδική από το ξεκίνημα της σεζόν είτε με τον Μοντέλα είτε τώρα με τον Γκατούζο στον πάγκο, και ο "καβαλιέρε" δεν άντεξε και αποφάσισε να...βγει και να τα πει!

Αυτό το έκανε με τη βοήθεια του τηλεοπτικού σταθμού "Premium Sport", με τον Μπερλουσκόνι να υποστηρίζει πως σε αυτήν την Μίλαν υπάρχουν μόνο τρεις ποδοσφαιριστές-αστέρια και να ξεκαθαρίζει πως με έναν επιθετικό δεν πας πουθενά...

Former Italian Premier Silvio Berlusconi attends the European Peoples Party congress, in St. Julian's, Malta, Thursday, March 30, 2017. (AP Photo/Rene Rossignaud)
Former Italian Premier Silvio Berlusconi attends the European Peoples Party congress, in St. Julian's, Malta, Thursday, March 30, 2017. (AP Photo/Rene Rossignaud) AP PHOTO/RENE ROSSIGNAUD

"Υποφέρω και πονάω βλέποντας τα πράγματα να μην πηγαίνουν όπως θα έπρεπε να πάνε. Και δεν είμαι σύμφωνος με τη χρησιμοποίηση αρκετών παικτών αλλά και με το σύστημα που χρησιμοποιείται αυτή την περίοδο.

Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε με έναν μόνο επιθετικό, που συχνά βρίσκεται σε δύσκολη θέση ανάμεσα σε πάρα πολλούς αντίπαλους αμυντικούς. Η λύση είναι απλή: παίζεις με δύο επιθετικούς, με τον Μποναβεντούρα δεκάρι.

Πέρα πάντως από τον Μποναβεντούρα που για μένα δεν είναι κατώτερος του Κακά, θεωρώ πως μόνο οι Ντοναρούμα και Σούσο μπορούν να χαρακτηριστούν ως αστέρια από αυτούς που παίζουν τώρα στην Μίλαν", δήλωσε χαρακτηριστικά το άλλοτε πανίσχυρο αφεντικό των "ροσονέρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK