Ο Κορακάκης στην Κ-20

Στον Ατρόμητο επέστρεψε ο Γιώργος Κορακάκης, αυτή τη φορά ως προπονητής για να αναλάβει την ομάδα Κ-20 των Περιστεριωτών.

Ο Κορακάκης στην Κ-20

Η σχετική ανακοίνωση

Στον ποδοσφαιριστή που έχει συνδέσει το όνομα του με τις πιο ιστορικές επιτυχίες της ομάδας μας μετά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου ανέθεσε η ΠΑΕ Ατρόμητος την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ20.

Ο Γιώργος Κορακάκης, μια από τις ηγετικές φυσιογνωμίες του Ατρόμητου την τριετία 2005-2008 επέστρεψε πάλι έξι χρόνια μετά, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός σκόρερ του Ατρόμητου στο ματς με τη Σεβίλλη στις 14 Σεπτεμβρίου 2006, ο σκόρερ στις πρώτες μας μεγάλες νίκες με Παναθηναϊκό (1-0) και Ολυμπιακό (1-0) στο γήπεδο Περιστερίου αλλά και ο αρχηγός της ομάδας μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Γιώργος Κορακάκης μίλησε στο atromitosfc.gr για την επιστροφή του στον Ατρόμητο δηλώνοντας τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναβρίσκομαι στην «οικογένεια» του Ατρόμητου, για μένα είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Κ20. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης που δείχνει η ομάδα στο πρόσωπό μου.

Ένα μεγάλο «ταξίδι» ως ποδοσφαιριστής με μεγάλες χαρές και αρκετές λύπες τελείωσε και ανοίγω μπροστά μου μια νέα προοπτική. Η προπονητική με ενδιέφερε τα τελευταία χρόνια και η ευκαιρία που μου παρουσιάζεται είναι τεράστια. Θα προσπαθήσουμε τη φετινή χρονιά σε συνεργασία με τους υπευθύνους των υποδομών της ΠΑΕ όχι μόνο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά να ετοιμάσουμε και ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Αυτό θεωρώ ότι είναι το βασικότερο σημείο για τις ομάδες των Κ20. Με πολλή δουλειά εύχομαι ότι θα τα καταφέρουμε.

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Σπανό για την τιμητική πρόταση που μου έκανε».

News 24/7

24MEDIA NETWORK