Ο κορμός των Ελλήνων

Ο ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν έχει έναν κορμό Ελλήνων παικτών στον οποίον μπορεί να βασιστεί, ωστόσο χρειάζεται από αυτόν μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή του, σε σχέση με την αγωνιστική χρονιά που πέρασε.

Ο κορμός των Ελλήνων
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν αρκετά θέματα ξένων παικτών που ακόμη βρίσκονται σε εκκρεμότητα... Δεν έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους οι Βούκιτς και Λίνο, δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους Στοχ, Νάτχο, Ινσαουράλδε (είναι δύσκολο το ζήτημα της παραμονής τους), Χακόμπο και Ιτάνζ (οι δύο τελευταίοι έχουν συμβόλαιο, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμη αν θα παραμείνουν), ενώ υπάρχει και το ερώτημα με τον Koστίν Λάζαρ (δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα η παραμονή του).

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο ΠΑΟΚ έχει έναν κορμό Ελλήνων παικτών στους οποίους μπορεί να βασιστεί την νέα αγωνιστική χρονιά. Για παράδειγμα, υπάρχουν οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Σκόνδρας και Κίτσιου οι οποίοι την σεζόν που μας πέρασε, είχαν πολλές συμμετοχές και θεωρούνται "σίγουροι" αναφορικά με την παραμονή τους στον ΠΑΟΚ.

Ο "Σάλπι" την σεζόν 2013-2014 προσέφερε σε κάποια ματς, αν και η αλήθεια είναι ότι ο "Δικέφαλος" μάλλον θα περίμενε περισσότερα από τον ίδιο σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια, όπως για παράδειγμα αυτό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (αγώνας στον οποίο ήταν κακός).

Ο Κλάους πέρασε ένα διάστημα που ήταν αρκετά φορμαρισμένος (αυτό έγινε μέσα στο 2014), αλλά στα πλέι οφ δεν βοήθησε. Ο Τζαβέλλας, που χρησιμοποιήθηκε ως αριστερό μπακ και ως στόπερ, σε κάποια ματς έδωσε πολλά, αλλά υπήρχαν κι αυτά που δεν "έπιασε" υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο Κίτσιου άρχισε σχετικά καλά την σεζόν, στην συνέχεια ωστόσο έχασε τη θέση βασικού από τον Σκόνδρα, ο οποίος είχε κάποια θετικά ξεσπάσματα σε αγώνες της ομάδας, όμως του έλλειπε η διάρκεια.

Πέραν αυτών, υπάρχει ο Τζιόλης που έχει επιστρέψει από τον δανεισμό του. Είναι ένας παίκτης με εμπειρία, αλλά είναι γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πέρυσι περίμενε περισσότερα από αυτόν.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τους Κατσουράνη (είναι ελεύθερος) και Γλύκο (έχει συμβόλαιο, αλλά ψάχνεται στο εξωτερικό), οι οποίοι είχαν καλές και κακές στιγμές την σεζόν που πέρασε.

Υπάρχει και ο Νίκος Σπυρόπουλος (δεν βοήθησε ιδιαίτερα πέρυσι) για τον οποίο γίνεται προσπάθεια να βρεθεί η "χρυσή τομή", ώστε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του ενώ οι Κατσικάς και Γεωργιάδης δεν είχαν σημαντικό ρόλο πέρυσι.

Όπως και να έχει, ο "Δικέφαλος", από τον κορμό των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που διαθέτει (υπάρχουν φυσικά και οι νεαροί που μπορούν να προσφέρουν, όπως οι Κουλούρης και Πόζογλου), αυτό που περιμένει την νέα σεζόν είναι... κάτι περισσότερο σε ό,τι αφορά στην προσφορά τους σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική χρονιά. Κυρίως χρειάζεται μεγαλύτερη σταθερότητα από αυτούς, μιας και τους έλειπε η μεγάλη διάρκεια στις καλές εμφανίσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK