Ο κόσμος "εξαφανίζει" τα εισιτήρια και η ΠΑΕ παίρνει τα μέτρα της

Την ώρα που οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν μετατρέψει σε "μαγικά χαρτάκια" τα εισιτήρια της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ ξεκίνησε καμπάνια για μην υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι ημέρες πέρασαν αργά αλλά καθόλου βασανιστικά για τους οπαδούς της ΑΕΚ, μετά το 2-1 της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", και πλέον απομένει μόνο ένα 24ωρο για τη μεγάλη σέντρα, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται.

Η ΑΕΚ κουβαλάει την ταμπέλα του φαβορί με τα δύο εκτός έδρας γκολ στον πρώτο αγώνα και οι φίλοι της θέλουν να μετατρέψουν τον αγώνα σε φιέστα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη σερί σεζόν, κάτι που φαίνεται άλλωστε από τη διάθεση των εισιτηρίων.

Μέχρι στιγμής έχουν "κάνει φτερά" πάνω από 30.000 εισιτήρια και η πεποίθηση των ανθρώπων της Ένωσης είναι πως το απόγευμα της Τετάρτης θα βρίσκονται σίγουρα πάνω από 40.000 "κιτρινόμαυροι" στο Ολυμπιακό Στάδιο για να σπρώξουν τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ σε νέο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό που θα φέρει την ομάδα σε θέση να διεκδικήσει και να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο.

Επειδή όμως αναμένεται κοσμοσυρροή στην Ένωση ρίχνουν ιδιαίτερο βάρος στο να λειτουργήσουν όλα ομαλά και για αυτό έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα καμπάνια ώστε να προστατεύσει ο κόσμος την ομάδα. Δεν κρύβουν πως φοβούνται ακόμα και προβοκάτσια και προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό που θα φέρει σε δύσκολη θέση την ΑΕΚ ζητούν από τους φιλάθλους όχι μόνο να είναι προσεκτικοί οι ίδιοι στη συμπεριφορά τους αλλά να προσέχουν ακόμα και τον... διπλανό τους!

"Ολοι μαζί δίπλα στην ομάδα μας! Με τεράστια προσοχή απέναντι στην όποια πρόκληση αλλά και σε όποιον τυχόν έρθει στο ΟΑΚΑ με σκοπιμότητα να δημιουργήσει πρόβλημα. Η προστασία της ΑΕΚ στην προσπάθεια για την πρόκριση είναι (και) δική μας υπόθεση", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η ΑΕΚ, ενόψει του δεύτερο ημιτελικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK