Ο Κόστα με φανέλα Ατλέτικο, ειρωνεύεται τον Κόντε!

Ο Ντιέγκο Κόστα για μία ακόμη φορά καταφέρθηκε εναντίον του Αντόνιο Κόντε με τρόπο ειρωνικό και οι σχέσεις των δύο ανδρών που είναι παντελώς διαλυμένες συνεχίζουν να προσφέρουν σασπένς στον κόσμο. Η Τσέλσι πάντως συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της και ο στράικερ... διασκεδάζει έξαλα.

Ο Κόστα με φανέλα Ατλέτικο, ειρωνεύεται τον Κόντε!

Την ίδια ώρα που η Τσέλσι ξεκινάει την προετοιμασία της ο Ντιέγκο Κόστα... παρτάρει και κάνει ζωντανή μετάδοση στο instgram. Στο "live" του ο Ισπανός στράικερ φοράει φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτό θα ήταν η βασική είδηση αν ο εκκεντρικός Ντιέγκο δεν επέλεγε να δείξει για μία ακόμη φορά πόσο δεν χωνεύει τον πρώην-όπως όλα δείχνουν-προπονητή του στην Τσέλσι Αντόνιο Κόντε.

Στο... πάρτι του Ντιέγκο Κόστα στα social media, o Φάμπρεγκας του έστειλε χαιρετισμό κι εκεί ο γκολτζής φορ πέταξε τη "βόμβα" απαντώντας στον συμπαίκτη στην εθνικής Ισπανίας και την Τσέλσι: "Πάρε μια αγκαλιά τον Κόντε..."

H σχέση του Κόστα με τον Κόντε έχει περάσει από σαράντα... κύματα. Στα μέσα της σεζόν οι δύο άνδρες, κάνοντας σπουδαία βήματα προς την κατάκτηση του τίτλου έδειξαν διάθεση να εξομαλύνουν τη μεταξύ τους ένταση. Ο Ιταλός προπονητής μάλιστα σε μία από τις συνεντεύξεις του είχε πει: "Αφήνω τον Ντιέγκο να πίνει μία μπύρα, γιατί κάνει καλό στην ενυδάτωση..."

Τελικά, από τις ευχάριστες στιγμές με τις... μπύρες ο Κόντε ενημέρωσε τον Ντιέγκο Κόστα ότι δεν τον θέλει στην ομάδα του! Μυστήριο πάντως που θα καταλήξει αυτή η σχέση.

Ο Κόστα με φανέλα Ατλέτικο, ειρωνεύεται τον Κόντε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK