Ο Κοστάνσο (ξανά)αποσύρθηκε και... αποθεώθηκε

Αυτή τη φορά το πήρε οριστικά απόφαση. Στα 37 του χρόνια ο Φράνκο Κοστάνσο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ματς της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα κόντρα στην Παλεχτίνο, με τον Ντιέγκο Μπουονανότε μάλιστα να τον αποχαιρετά με... γκολ (VIDEOS).

Ο Κοστάνσο (ξανά)αποσύρθηκε και... αποθεώθηκε

Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε το καλοκαίρι του 2011 από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Το πέρασμα του ήταν τόσο... εφιαλτικό, που έξι μήνες αργότερα έλυσε τη συνεργασία του με τους "κόκκινους" και αργότερα σταμάτησε το ποδόσφαιρο!

Τελικά ο Φράνκο Κοστάνσο επέστρεψε στην ενεργό δράση τον Μάιο του 2013 για να φορέσει τη φανέλα της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα από την Χιλή! Εκεί όχι μόνο κέρδισε πίσω τη χαμένη του αξιοπιστία ως τερματοφύλακας, αλλά πανηγύρισε και τρεις τίτλους.

Την Τρίτη ο 37χρονος πορτιέρε αγωνίστηκε για 45 λεπτά κόντρα στην Παλεχτίνο και αργότερα ανακοίνωσε την οριστική αποχώρηση του από τους αγωνιστικούς χώρους ως... ποδοσφαιριστής!

Μάλιστα αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια των δηλώσεων, έχοντας μαζί και τις τρεις κόρες του!

Για την ιστορία η Ουνιβερσιδάδ διέλυσε 4-1 την Παλεχτίνο, με τον πρώην μέσο της ΑΕΚ, Ντιέγκο Μπουονανότε, να σκοράρει στο... αντίο του Κοστάνσο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK