Ο Κώστας Ευριπιώτης ήταν γνήσια Ατρομητάρα

Ο Κώστας Ευριπιώτης ήταν ένας από τους τελευταίους ψυχωμένους, τρελούς, ρομαντικούς οπαδούς. Ο Ατρόμητος το επιβεβαιώνει.

Ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης απονέμει το βραβείο του MVP της 24ης αγωνιστικής της Super League 2013-2014 στον Πίτου Γκαρσία του Ατρομήτου, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014. Ο Ευριπιώτης ήταν φίλαθλος του Ατρομήτου και 'έφυγε' από τη ζωή την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019
Ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης απονέμει το βραβείο του MVP της 24ης αγωνιστικής της Super League 2013-2014 στον Πίτου Γκαρσία του Ατρομήτου, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014. Ο Ευριπιώτης ήταν φίλαθλος του Ατρομήτου και 'έφυγε' από τη ζωή την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 'παλιός' απολύθηκε πια, το γραφείο της Αεροπορίας με διοικητή τον σμήναρχο Επαμεινώνδα Κάκκαλο έγινε λίγο φτωχότερο. Ο Κώστας Ευρυπιώτης δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας, ξεκίνησε ήδη για ένα ταξίδι πέρα από τη ζωή.

Πρόσφατα μιλήσαμε με τους 4 σμηνίτες της σειράς 'Της Ελλάδος τα Παιδιά' για την περιπέτεια της δημιουργίας του επεισοδίου 'Είμαστε Πια Πρωταθλητές', της πιο ξεκαρδιστικής αθλητικής ιστορίας που είδαμε στην τηλεόραση των 90s. O Ευριπιώτης δεν ήταν εκεί, έδινε τη δική του μάχη με σθένος και δύναμη ψυχής. Προφανώς ήταν ήδη νικητής.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αφηγηθούμε την αθλητική ιστορία του, που έχει τον δικό της ξεχωριστό ρομαντισμό. Ο Ευριπιώτης φημολογούνταν πως είναι Παναθηναϊκός, ίσως λόγω ενός επιθεωρησιακού νούμερου που είχε κάνει το 1987, σε παράσταση που είχε γράψει η Άννα Βαγενά. Ακόμα κι αυτό ήταν ένας καλογραμμένος και υποδειγματικά ερμηνευμένος ρόλος.


Το κείμενο αυτό είναι αφιερωμένο στη μυστική, 'για λίγους' αγάπη του για μια συγκεκριμένη ομάδα, τον Ατρόμητο. Έχει τραγουδήσει τον ύμνο του Ατρομήτου, έχει γίνει η φωνή μιας ιστορικής ομάδας, σε μια ιστορική συνοικία της Αθήνας, το Περιστέρι. Αντί μνημοσύνου, θα προτιμούσαμε να τον αποχαιρετίσουμε με τα λόγια των ανθρώπων της ομάδας που αγάπησε. Πρώτος, ο Παύλος Κατώνης, προσωπικός φίλος του και επί πολλά χρόνια υπεύθυνος Τύπου της ομάδας:

“Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε! Έδωσες μια μεγάλη μάχη με αξιοπρέπεια! Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος! Χάρισες πολύ γέλιο σε όλη την Ελλάδα και σήμερα όλη η Ελλάδα κλαίει για σένα! Θα σε θυμάμαι πάντα έτσι χαμογελαστό παλικάρι μου! Θα είμαστε όλοι κοντά σου Κωστή μου, Παλιέ μου, Ατρόμητε μου!”

(Απόσπασμα από μια πανηγυρική βραδιά, για το 6-2 της ομάδας Νέων ενάντια στον Ολυμπιακό)

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ:


“Φίλε Κώστα καλό ταξίδι. Ο ύμνος της ομάδας μας θα μας θυμίζει την εξαιρετική προσωπικότητα σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη".

Και κάτι από εμάς, για την πιο γνήσια Ατρομητάρα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK