Ο Κώστας Τσαρτσαρής στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: «Πώς θα φτάσει ο Ολυμπιακός στο Final Four»

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας αναλύει τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην 28η αγωνιστική της Euroleague

Ο Κώστας Τσαρτσαρής στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: «Πώς θα φτάσει ο Ολυμπιακός στο Final Four»

Η 28η αγωνιστική της Euroleague διεξάγεται αυτή την εβδομάδα με δυνατές αναμετρήσεις για τις ελληνικές ομάδες και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και νυν Υπεύθυνος Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αναλύει την αναμέτρηση του «εξάστερου» με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (Παρασκευή 4/03, 21:00).

Τονίζει ότι o Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, από εδώ και στο εξής, έχει ως στόχο το Ελληνικό Πρωτάθλημα και στην Euroleague αγωνίζεται για το πρεστίζ της ομάδας. Επισημαίνει ακόμα ότι η ομάδα θα πρέπει να κάνει ένα rebuilding και να ξεκινήσει να φτιάχνει έναν ελληνικό κορμό με νέα παιδιά.

Αναλύει επίσης και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο (Παρασκευή 4/02, 21:45) και τονίζει πως αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το mentality για να φτάσουν στο Final Four

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK