Ο Κουαρέσμα... φέρνει από Βαρκελώνη τον Καρίμ!

Πανικός δημοσιευμάτων επικρατεί για το μέλλον του Ρικάρντο Κουαρέσμα, το οποίο οι Τούρκοι συνδέουν με αυτό του Καρίμ Ανσαριφάρντ αν ο Πορτογάλος πάρει τη μεγάλη απόφαση για μεταγραφή είτε στην Αραβία είτε στην Κίνα. Ο άσος του Ολυμπιακού κάνει διακοπές στη Βαρκελώνη και περιμένει τις εξελίξεις.

Ο Κουαρέσμα... φέρνει από Βαρκελώνη τον Καρίμ!

Η Μπεσίκτας φέρεται -σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα- να περιμένει γύρω στα 30.000.000 ευρώ έσοδα από τις πωλήσεις των Βίντα και Κουαρέσμα. Ο πρώτος μετά τον τελικό του Μουντιάλ αναμένεται να φέρει πρόταση ύψους 20.000.000 ευρώ, ενώ ο δεύτερος δεν κοστολογείται κάτω από τα 10.000.000 ευρώ!

Κι όλα αυτά, ενώ το μέλλον -κυρίως- του Πορτογάλοι οι Τούρκοι το εμπλέκουν με αυτό του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Είναι γνωστό πως η Μπεσίκτας... ζαχαρώνει τον φορ του Ολυμπιακού καιρό τώρα, κι εφόσον αποκτήσει τα κατάλληλα μέσα (χρήματα δηλαδή) θα κινηθεί για την απόκτησή του, όπως γράφουν στην γειτονική χώρα.

Ο Ιρανός επιθετικός, αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του στην Βαρκελώνη, ωστόσο τ' όνομά του φιγουράρει στα περισσότερα τουρκικά Μέσα, γεγονός που δεν αποκλείεται να προμηνύει εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Όσον αφορά τον Κουαρέσμα, πέρα από τα 10.000.000 ευρώ που μπορεί να φέρει στα ταμεία της ομάδας του, και ο ίδιος θα βγει εξαιρετικά κερδισμένος ως προς το οικονομικό κομμάτι (αν φύγει). Κι αυτό διότι αμφότερες οι προτάσεις που παρουσιάζεται να έχει δεχθεί από Κίνα και Αραβία φτάνουν τα 7.000.000 ευρώ ετησίως.

News 24/7

24MEDIA NETWORK