Ο Κουτίνιο δεν μετάνιωσε στιγμή και μπορεί να ξαναπαίξει με Μέσι

Πολλά δημοσιεύματα τον θέλουν να μετακινείται προς MLS και ο ίδιος κράτησε ουδέτερη στάση.

Barcelona forward Philippe Coutinho, right, celebrates with Barcelona forward Lionel Messi after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Το όνομα ενός παίκτη με παρελθόν σε Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ βγήκε ξανά στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να υπάρξει εκ νέου συμπόρευση με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο Φιλίπε Κουτίνιο μετά από καιρό εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο λόγω των δημοσιευμάτων που τον φέρνουν κοντά σε μετακίνηση στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ίντερ Μαίάμι.

Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα δόθηκε δανεικός από την Άστον Βίλα στο Κατάρ και την Αλ Ντουχάιλ. Η πορεία του μετά την Βαρκελώνη, παρά τις μερικές εκλάμψεις φωτός, είναι κατά κύριο λόγο πτωτική. Πλέον, στα 31 του έτη μία μετακίνηση στο MLS θα έφραζε κατά πάσα πιθανότητα την την δίοδο για ία τελευταία προσπάθεια-παράσταση στο κορυφαίο επίπεδο. Βέβαια, το περιβάλλον του Μαϊάμι και η πιθανή συνύπαρξη με τον Λιονέλ Μέσι αποτελούν παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν.

ο ίδιος ο παίκτης όταν ρωτήθηκε να απαντήσει, απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη στάση, αφήνοντας έτσι ανοικτή την πόρτα για το καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του Κουτίνιο

"Σκέφτομαι μόνο τη στιγμή. Θέλω να είμαι καλά, να προετοιμάζομαι καλά, να παίζω καλά παιχνίδια, να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Το όνομά μου εμφανίζεται πάντα στις εφημερίδες, όπου μιλούν με κάθε τρόπο, καλό και κακό. Προσπαθώ να μην τις κοιτάζω και ανησυχώ μόνο για το πώς θα κάνω καλά τη δουλειά μου και πώς θα την απολαμβάνω".

"Μετανιώνω που ήρθα στην Μπάρτσα; Όχι. Σε καμία περίπτωση. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φανταζόμουν, όπως τα περίμενε ο κόσμος, όπως τα περίμενα εγώ, γιατί είμαι ο πρώτος που απαιτεί περισσότερα από τον εαυτό του στο γήπεδο, λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να δώσω περισσότερα κ.λπ. Προσπάθησα τα πάντα, ήμουν πάντα πολύ επαγγελματίας και δεν μετανιώνω για τίποτα".

"Ήταν πάντα το όνειρό μου να παίξω για την Μπάρτσα. Το ευχαριστήθηκα, μπόρεσα να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους και να κερδίσω τίτλους και θα είναι πάντα στην ιστορία της ζωής μου. Τι θα άλλαζα από τη θητεία μου στην Μπάρτσα; Τίποτα. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Το να γυρίσω πίσω είναι αδύνατο, αλλά όπως είπα δεν μετανιώνω για τίποτα. Πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις, όπως κάνω εδώ και όπως έκανα πέρυσι και όπως θα κάνω και του χρόνου. Αν τα πράγματα ταιριάζουν καλά, τέλεια και αν όχι, υπομονή".

Διαβάστε περισσότερα

Ο αδιανόητος αριθμός τραυματιών στην Λίβερπουλ βασικών και εν δυνάμει βασικών

Ο Ποτσετίνο απαντά σε θρύλο της Γιουνάιτεντ για τον χαρακτηρισμό "Οι χαμένοι του δισεκατομμυρίου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK