Ο Κριστιάν Βιέρι γράφει τη Βίβλο του Μύστη με μόδα και ποδοβόλεϊ

Η 'dolce vita' του Κριστιάν Βιέρι έπειτα από την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο, περιλαμβάνει dj sets, όμορφες γυναίκες, μόδα και ποδοβόλεϊ!

Ο Κριστιάν Βιέρι σε εμφάνιση του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2002 με την εθνική Ιταλίας
Ο Κριστιάν Βιέρι σε εμφάνιση του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2002 με την εθνική Ιταλίας AP PHOTO/AMY SANCETTA

Ο Κριστιάν Βιέρι βρίσκεται σε αυτόπεριορισμό στο σπίτι, μαζί με τη σύντροφο του, το μοντέλο Κοστάντσα Καρίκολο, και το παιδί τους, αναμένοντας η ζωή να αρχίσει από εκεί που την 'πάγωσε' η πανδημία του κορονοϊού. Ο 46χρονος Βιέρι, στις τελευταίες του δημοσιεύσεις στο Instagram, προσπαθεί να ξορκίσει με χιούμορ τις δύσκολες στιγμές, καθ' ότι η ζωή του μετά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κάθε άλλο με παραμονή στο σπίτι έχει συνδεθεί.

Σημείωσε περισσότερα από 250 γκολ, κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στη σύγχρονη ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος, όταν το 1999 μετακινήθηκε από τη Λάτσιο στην Ίντερ -όπου και έγινε 'κολλητός' με τον Γρηγόρη Γεωργάτο- και δόξασε τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας, πετυχαίνοντας 23 γκολ σε 49 αναμετρήσεις. Ο 'Μπόμπο' είναι ένας ζωντανός θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου, που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ζει με μια μπάλα στα πόδια.

Ο Βιέρι -που ζει μόνιμα στο Μαϊάμι- έχει δημιουργήσει το 'Bobo Summer Cup', ένα καλοκαιρινό τουρνουά ποδοβόλεϊ, στο οποίο συχνά λαμβάνουν μέρος και πρώην συμπαίκτες του, όπως ο Ερνάν Κρέσπο και ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Τα έσοδα του τουρνουά δίνονται σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και ο ίδιος προετοιμάζεται γι' αυτό με την ίδια πειθαρχία και τον ίδιο ζήλο των αγωνιστικών ημερών του.

Ο Ιταλός βετεράνος ορίζει πώς πρέπει να είναι η καθημερινότητα ενός γνήσιου bon viveur, ενός 'μύστη' της καλοπέρασης, με τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο. Μαζί με τον πρώην αντίπαλο εντός γηπέδων-καλό φίλο του Πάολο Μαλντίνι, δημιούργησε ένα brand ανδρικής μόδας με τίτλο 'Sweet Years' και ως λάτρης του καλού φαγητού, μπήκε συνέταιρος στο άνοιγμα ενός εστιατορίου με ιταλικές γεύσεις στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα, συνέχισε να παίζει φανατικά κρίκετ και τένις, συντηρώντας με αυτόν τον τρόπο την εμπορική συνεργασία του με τη NIke. Τέλος, τα 'Bobo Vieri Dj Shows' είναι κάτι σαν θεσμός στη νυχτερινή ζωή του Μαϊάμι, με τον 46χρονο Ιταλό να αποδεικνύει πως εκτός όλων των παραπάνω, έχει και αξιόλογο αισθητήριο στη house/electro μουσική.

Το ποδόσφαιρο για τον Βιέρι, που -όταν βρίσκει χρόνο- σχολιάζει και αγώνες του Champions League για το δίκτυο beIN Sports, παραμένει η 'μαγιά' μιας όμορφης ζωής, μια πηγή έμπνευσης για μια ζωή σαν σινεμά. Το μοναδικό 'μικρόβιο' που δεν χάνεται εύκολα...


News 24/7

24MEDIA NETWORK