Ο Κριστιάνο χάλασε το πόστερ της Λεγκανές

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σούπερ σταρ. Η Μαδρίτη κινείται στους ρυθμούς του, με τον 32χρονο να τραβάει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Για αυτό και πολλές ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος περιμένουν πως και πως την εμφάνισή του στο γήπεδό τους. Τι γίνεται όμως όταν είναι εκτός αποστολής; (PHOTO)

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal against Real Sociedad during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Jan. 29, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal against Real Sociedad during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Jan. 29, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

"Αχ Κριστιάνο τι μας έκανες"; Αυτό θα σκέφτοναι κατά πάσα πιθανότητα οι άνθρωποι και οι οπαδοί της Λεγκανές, μετά την είδηση πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα απουσιάσει από το παιχνίδι πρωταθλήματος (5/4, 22:15).

Η γηπεδούχος ομάδα, για να ενθαρρύνει τους οπαδούς να μαζευτούν στο γήπεδο, έφτιαξαν ένα πόστερ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, χρησιμοποιώντας τον ως ατραξιόν για το παιχνίδι.

Μετά την ανακοίνωση όμως της αποστολής της Ρεάλ, και την είδηση πως ο Κριστιάνο δεν θα βρίσκεται σε αυτή, ήρθε η επική απάντηση από το επίσημο twitter της Λεγκανές.

"Τι θα κάνουμε τώρα με αυτό το πόστερ" έγραψαν, παίρνοντας στην πλάκα το γεγονός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ:

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK