Ο Κριστιάνο Ρονάλντο "αποκάλυψε" τους διαδόχους του

Άλλος Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ξανά, αυτό είναι σίγουρο. Ο Πορτογάλος σούπερσταρ όμως μίλησε για το ποιος ή μάλλον ποιοι είναι ικανοί να τον διαδεχθούν, "μαρτυρώντας" ονόματα. Οι επιλογές του παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP IMAGE

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη κλείσει τα 33 χρόνια ζωής, ο Λιονέλ Μέσι οδεύει σε λίγες μέρες προς τα 31 και ο Πορτογάλος μίλησε για το "τέλος" μιας εποχής δύο τεράστιων ποδοσφαιριστών που πλησιάζει, αποκαλύπτοντας ποιοι παίκτες μπορούν να θεωρηθούν ισάξιοι διάδοχοί τους.

Μιλώντας στο περιοδικό World Soccer, ο σούπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης "έδειξε" για αρχή το άτομο που μπορεί να "χαράξει" μία νέα εποχή στο ποδόσφαιρο, λέγοντας: " Για την επόμενη γενιά, πιστεύω πως ο Μάρκο Ασένσιο έχει όλες τις προοπτικές να τα καταφέρει ".

Μάλιστα, διαβεβαίωσε πως δεν υπήρξε τα τελευταία χρόνια άλλος σαν αυτόν ή τον Αργεντινό αστέρα της Μπαρτσελόνα, αναφέροντας: " ...τη τελευταία δεκαετία, όλα έχουν να κάνουν με τον Μέσι και εμένα".

Ο Κριστιάνο, πέραν του συμπαίκτη του στη "βασίλισσα", Ασένσιο, "μαρτύρησε" ποιοι ακόμα τον έχουν εντυπωσιάσει και μπορούν να σηκώσουν το... βάρος των καλύτερων ποδοσφαιριστών στον κόσμο.
' Υπάρχουν 10 ή 15 παίκτες με τρομερές προοπτικές να γίνουν οι καλύτεροι, όπως ο Νεϊμάρ, ο Κίλιαν Εμπαπέ ή επίσης ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο Μάρκους Ράσφορντ και ο Εντέν Αζάρ ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK