Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπλόκαρε το Transfermarkt όταν έμαθε την πικρή αλήθεια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πλέον 35 ετών και όπως κάθε ποδοσφαιριστής σε αυτήν την ηλικία, βλέπει τη χρηματιστηριακή αξία του να μειώνεται. Ο Πορτογάλος σταρ όταν διαπίστωσε στο Transfermakt ότι αξίζει περίπου όσο ο Ρόμελου Λουκάκου, δεν το πήρε και πολύ θετικά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους, μόλις έχει χάσει μια σημαντική ευκαιρία
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους, μόλις έχει χάσει μια σημαντική ευκαιρία AP PHOTOS

O Κριστιάνο Ρονάλντο έζησε μια μαγική 15ετία στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο κι αν κρίνουμε από τον 'βιονικό' τρόπο με τον οποίο προετοιμάζεται για κάθε αγώνα, μάλλον έχει τουλάχιστον άλλα 2-3 καλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο. Όμως, το πλήρωμα του χρόνου αποδεικνύεται κυνικό και αδέκαστο και σύμφωνα με το Transfermarket.com, η αξία του παίκτη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, βρίσκεται σε πτώση.

Λίγους μήνες πριν αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Γιουβέντους, ο Πορτογάλος άξιζε 120.000.000 ευρώ (Ιανουάριος 2018). Σήμερα, η αξία του φτάνει τα 75.000.000 ευρώ. O Πορτογάλος σταρ φαίνεται πως έμαθε αυτήν την πληροφορία και ήταν σαν ένα χάπι πολύ σκληρό για να το καταπιεί. Και τι κάνει ο καθένας από εμάς όταν μαθαίνει κάτι μη κολακευτικό για εκείνον στα social media; Αυτό που έκανε ο Κριστιάνο. ΠΛΟΚ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπλόκαρε το Transfermarkt όταν έμαθε την πικρή αλήθεια

Η πληροφορία ότι ο 35χρονος επιθετικός μπλόκαρε το Instagram του Transfermarkt, από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης της Γιουβέντους, ύστερα από τον Πάολο Ντιμπάλα, υφίσταται από το περασμένο Σάββατο, αν κι επίσημα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν όντως έχει γίνει κάτι τέτοιο. Μπλοκ υπάρχει, όπως αποκάλυψε ο λογαριασμός του Transfermarkt, ωστόσο η αιτία δεν επιβεβαιώνεται. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η μείωση της αξίας ενός παίκτη που μεγαλώνει (άρα μειώνεται δραματικά -σχεδόν εξαφανίζεται- η μεταπωλητική αξία του) είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, που συμβαίνει σε κάθε παίκτη ηλικίας 30+. Το βέβαιο είναι πως ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και θα συνεχίσει να είναι ο αδιαμφισβήτητος σταρ της ομάδας του Τορίνο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπλόκαρε το Transfermarkt όταν έμαθε την πικρή αλήθεια

Σε ποια χώρα θα καταλήξει το Europa League; Ισπανία ή Γερμανία; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK