Ο 'Κριστιάνο Τζόρνταν' δεν θα προσγειωθεί ποτέ

Ο Ρονάλντο παρομοίασε τον εαυτό του με τον Τζόρνταν. Η μετριοφροσύνη είναι ξεκάθαρα κάτι που δεν τον αφορά.

Ο Μάρκος Γιορέντε της Ατλέτικο Μαδρίτης παρακολουθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς επιχειρεί κεφαλιά, στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους.
Ο Μάρκος Γιορέντε της Ατλέτικο Μαδρίτης παρακολουθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς επιχειρεί κεφαλιά, στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους. AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

ο Κλαούντιο Ρανιέρι ενήργησε ως ικανός σεναριογράφος, βρήκε αμέσως την ατάκα που μπορούσε να δημιουργήσει το απόλυτο σίριαλ, όχι στην τηλεόραση, αλλά στα social media. Ο προπονητής της Σαμπντόρια δήλωσε μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 από την Γιουβέντους: "ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε κάτι που το βλέπεις μόνο στο NBA, ήταν στον αέρα για μιάμιση ώρα".

Ο Κριστιάνο κατάφερε να πηδήξει 2,56 μέτρα, δηλαδή 12 εκατοστά πάνω από το ύψος μιας εστίας, μένοντας στον αέρα για περίπου ενάμιση δευτερόλεπτο (που έμοιαζε αιώνας) για να πάρει κεφαλιά σε σέντρα του Άλεξ Σάντρο, με την μπάλα να προσγειώνεται με θράσος στα δίχτυα του γκολκίπερ Αούντερο. Στη συνέχεια ο Κριστιάνο χάρισε στους δημοσιογράφους τα γνωστά καθιερωμένα λόγια περί  'γκολ που ήταν ωραίο, αλλά με έκανε περισσότερο χαρούμενο επειδή μας έφερε τη νίκη'. Ήταν ξεκάθαρο όμως, ότι ο Κριστιάνο ανυπομονούσε, περίμενε χρόνια να κάνει αυτό το tweet.


Παρά το γεγονός ότι ο Μάικλ Τζόρνταν παραμένει ακόμα και σήμερα ο καλύτερος αθλητής της ιστορίας του NBA, ο Κριστιάνο αξίζει να πανηγυρίσει παρέα με τον εαυτό του και τον στρατό των αμέτρητων followers του στο Instagram, τούτη την επική στιγμή. Άλλωστε ο κόσμος του καθενός είναι τελείως διαφορετικός. Ο ένας θα είναι για πάντα ο μαέστρος των πιο επικών αναλογικών αναμνήσεων του '90s ΝΒΑ, o άλλος είναι ο top ποδοσφαιριστής παγκοσμίως, στην εποχή των social media, ο καλύτερος φίλος του 'share' button.

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στο Europa League;

News 24/7

24MEDIA NETWORK