O 'κριτικός κινηματογράφου' Ρομπέρτο προτείνει σπουδαίες ταινίες

Η La Liga ρώτησε ποδοσφαιριστές διαφόρων ομάδων για το πώς περνάνε το χρόνο τους στην καραντίνα και τι θα πρότειναν στους οπαδούς να διαβάσουν ή να παρακολουθήσουν. Ο τερματοφύλακας της Αλαβές ξεχώρισε με μεγάλη διαφορά για τις εντυπωσιακές ταινίες που πρότεινε.

Στιγμιότυπο από παλαιότερη εμφάνιση του Ρομπέρτο Χιμένεθ με τα χρώματα του Ολυμπιακού (2014)
Στιγμιότυπο από παλαιότερη εμφάνιση του Ρομπέρτο Χιμένεθ με τα χρώματα του Ολυμπιακού (2014) AP IMAGES

H La Liga ζήτησε από τις ομάδες να προτείνουν βιβλία, σειρές και ταινίες για να ψυχαγωγηθούν οι οπαδοί μένοντας σπίτι. Η Μπαρτσελόνα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ντεπορτίβο Αλαβές μέσω των παικτών τους, φρόντισαν για την οικιακή μας διασκέδαση. Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ ξεχώρισε με άνεση για τις ποιοτικές επιλογές του.

Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μιγκέλ Σαν Χοσέ

'Open', από τον Αντρέ Αγκάσι

H Μπιλμπάο, μια από τις πιο δυσκατάβλητες ομάδες της La Liga, στην εποχή της πανδημίας εξελίχθηκε σε μια εξίσου ανταγωνιστική λέσχη βιβλίου! Γι' αυτή την εβδομάδα, ο Μιγκέλ Σαν Χοσέ μας προτείνει την αυτοβιογραφία του Αντρέ Αγκάσι, με τίτλο 'Open'.

Ρεάλ Μπέτις, Μπόρχα Ιγκλέσιας

Από Λαμάρ Όντομ μέχρι Ζερμέν Πενάντ

O Μπόρχα Ιγκλέσιας παίζει με αρκετά 'ψαγμένες' επιλογές βιβλίου, από την βιογραφία της ζωής σαν σινεμά του Λαμάρ Όντομ, μέχρι τις περιπέτειες του Ζερμέν Πενάντ στην Premier League και ένα χρονογράφημα της ομάδας ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας, Αν μη τι άλλο, σου δίνει ένα σωρό επιλογές.

Ντεπορτίβο Αλαβές, Μανού Γκαρσία

Τσουνάμι ποιότητας με Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες

O Μανού Γκαρσία προτίμησε να βουτήξει στα αχαρτογράφητα νερά των μυθιστορημάτων ενός θρύλου της λογοτεχνίας της Λατινικής Αμερικής. Ο παίκτης της Αλαβές μας προτείνει να διαβάσουμε το 'Χρονικό Ενός Προαναγγελθέντος Θανάτου', μια ιστορία που βασίζεται σε πραγματικό περιστατικό εκτέλεσης στην Κολομβία.

Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ

Μόνο 'Suits' και Χάρβεϊ Σπέκτερ


Ο Πικέ παράλληλα με το ποδόσφαιρο, διατηρεί αρκετές επιχειρηματικές δραστηριότητες, όποτε μάλλον είναι λογική η ταύτιση του με τους white collar δικηγόρους της σειράς 'Suits'. Να πούμε πως έχει άδικο και πως η σειρά δεν είναι σούπερ εθιστική; Όχι, δεν θα το πούμε.

Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν

Μόνο 'Casa de Papel' και αποθέωση της Τόκιο

Αγαπάει 'Casa de Papel' ο Γερμανός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα και δεν το κρύβει, τραγουδώντας μερακλίδικα "Oh Bella Ciao, Bella Ciao, Bella Ciao..." και στο Twitter.

Οσασούνα, Νάτσο Βιδάλ

Ισοπεδωτική ποιότητα με 'Breaking Bad' και τρίτη θέση για 'Casa de Papel'


Και 'Prison Break' και ' Stranger Things' και 'Homeland' αλλά και ' Breaking Bad'. Ο Βιδάλ έχει το απόλυτο starter pack σειρών για οποιονδήποτε δεν έχει δει καθόλου αμερικάνικη τηλεόραση τα τελευταία 12 χρόνια!

Ατλέτικο Μαδρίτης, Τόμας Πάρτεϊ

Cult classic επιλογές και 'Shaft'

Ο Γκανέζος διεθνής πήγε σε μια επιλογή αρκετά εξεζητημένη, που μαρτυρά γούστο. Ο Πάρτεϊ πήγε στο remake της περιπέτειας 'Shaft' με τον Σάμιουελ Τζάκσον. Πρόκειται για την αφροαμερικάνικη 'απάντηση' στον Τζέιμς Μποντ, έναν ήρωα δράσης που διέθετε το ίδιο - αν όχι μεγαλύτερο- coolness με τον 007.

Ατλέτικο Μαδρίτης, Κόκε

Βιν Ντίζελ και 'Bloodshot'

Ο Χόρχε Ρεζουρεξιόν Μερόδιο (όπως είναι το πλήρες όνομα του Κόκε) επέλεξε ως 'must' ταινία για να δεις στο σπίτι, μια νέα περιπέτεια του Βιν Ντίζελ, που δυστυχώς κυκλοφόρησε στα σινεμά το πρώτο τριήμερο που ξεκίνησαν οι περιορισμοί μετακινήσεων στις ΗΠΑ.

Αλαβές, Ρομπέρτο

Οσκαρικές υπερπαραγωγές, βιογραφίες και αριστουργήματα

Και οσκαρικό μπλοκμπάστερ από τον Κριστοφερ Νόλαν και οι 'Επτά Ζωές' με τον Γουίλ Σμιθ μέσα στις ταινίες που προτείνει ο Ρομπέρτο Χιμένεθ. Μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμα να γίνει βασικός στην Αλαβές, αλλά το Top 5 των αγαπημένων του ταινιών έχει και 'Rocketman' (βιογραφία του Έλτον Τζον) και 'The Theory of Everything' με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και το συγκλονιστικό 'Shutter Island' του Μάρτιν Σκορσέζε.


 

News 24/7

24MEDIA NETWORK