Ο Κύρος Βασσάρας "σφυρίζει" το ντέρμπι

Ο Κύρος Βασσάρας του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης θα διευθύνει το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός. Ο Θανάσης Μπριάκος (Ηπειρος) στο ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Ο Κύρος Βασσάρας "σφυρίζει" το ντέρμπι

Η κλήρωση των διαιτητών της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής, ανέδειξε τον Κύρο Βασσάρα ως "αρχοντα" του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Το όνομα του διεθνή ρέφερι μπήκε στην κληρωτίδα μαζί με εκείνα των Δημήτρη Καλόπουλου και Βασίλη Τεροβίτσα αλλά η τύχη τα έφερε έτσι ώστε ο 39χρονος Θεσσαλονικιός να διευθύνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Κύρος Βασσάρας ήταν ο διαιτητής του συγκεκριμένου ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής της περασμένης περιόδου, που είχε διαξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου. Τότε, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά τους θεωρώντας εαυτούς αδικημένους για τον μη καταλογισμό παράβασης, στην εντός μεγάλης περιοχής ανατροπή του Μπούρμπου στα τελευταία λεπτά του ματς που είχε λήξει ισόπαλο δίχως τέρματα.

Για δεύτερη φορά, μετά το ντέρμπι "αιωνίων" της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ο Θανάσης Μπριάκος θα "σφυρίξει" σε αγώνα του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στην επικίνδυνη "εξοδο" των "ερυθρολεύκων" στο Παγκρήτιο με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Συνοπτικά οι διαιτητές των αγώνων της 7ης αγωνιστικής

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Κύρος Βασσάρας (Θεσσαλονίκης)
ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Θανάσης Μπριάκος: (Ηπείρου)
ΠΑΟΚ-Ιωνικός: Αντώνης Κουκλακης (Χανίων)
Αιγάλεω-Skoda Ξάνθη: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Λάρισα-Καλαμαριά: Δημήτρης Δέτσης (Αθηνών)
Λεβαδειακός-Καλλιθέα: Μάκης Ευθυμιάδης (Δράμας)
Ηρακλής-Ατρόμητος: Δημήτρης Νταμπώσης (Πιερίας)
Ακράτητος-Πανιώνιος: Απόστολος Νικολαΐδης (Θεσσαλονίκης)






News 24/7

24MEDIA NETWORK